Hyperx cloud alpa wireless 3825 TL

mchosenin ürünleri güzel oluyo da kulaklığı nasıl olur acaba , akkonun kulaklığını çoğu kişi beğenmemişti
Valla 265 gram ağırlık ve 250 saat pil ile tri mode görünce bayağı tavlandım :D Fiyatı saçma olmazsa alacağım büyük ihtimal

2 senedir bu kulaklıgı kullanıyorum kesinlikle alabilceğiniz en iyi kulaklıklardan. mikrofonu pek tatmin etmez. genel olarak hyperx kulaklıkların mikrofonu pek iyi değil zaten. ama rahatlık ses kalitesi ve pil ömrü olarak en basarılılardan diyebilirim. benim için tek sıkıntısı zamanla pedlerin soyulması oldu. o da deri tüm pedlerde oluyor galiba. ben de 2 yıl önce 3k ya almıstım galiba cidden 3825 se fiyatı kaçırmayın derim.

Bu fiyata bedava.
Blackshark v2 x falan demişler komedi :D

Alınmaz, driver kaynaklı tonlarca sorunu olan adam gibi eq ayarlayamayacaksınız. Sadece şarj süresi ve malzeme kalitesi tatmin eder. Blackshark v2 x bunu yer bitirir öyle söliyim.
v2x ses kartsız leş bir kulaklık ses kartı ile iyileşiyor. düz v2x den kötü ise hiç alınmaz demektir.

v2x ses kartsız leş bir kulaklık ses kartı ile iyileşiyor. düz v2x den kötü ise hiç alınmaz demektir.
v2x ses kartlı versiyonu var ben de zaten ondan bahsetmiştim de bütün herkes güzel linç etmiş ürün fiyatının hakkı değil bizzat kullandım ve hiç bir konudada boş yapmıyorum gördüğüm fırsatları al sat yapan biriyim benden iyi mi bileceksiniz ne ne fiyata alınır alınmaz f/p diye hayatınız kadar ürün geçti elime.

Ara ara stok geliyor. Vakit buldukça deneyiniz, ben az önce sipariş verebildim.

2 gün önce hyperx cloud 3 aldım keşke 2 gün önce denk gelseydi bu indirim

GamingGen Mchose V9 Pro'yu getirecek galiba, gözüm ona dikildi. 250 saat pil ömrü varmış.
Mesela Yüksek ihtimal 65 dolardan falan gelir total fiyatı 2800-3000 arası satılacağını ön görüyorum direkt yapışıp alınır. Gelirse alıp incelemesini yapıp atarım ben de bunu beklemedeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,561
Üyeler
187,854
Son üye
ecyk
Geri