PS5 Slim 2. el 20.000TL Buldum alınır mı?(V1 mi daha iyi V2 mi)

Pharos

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba genelde 2. el alan biri değilim de ps5 slim 2 kol sarj istasyonu var ama kolları v1 miş sizce alınır mı evine gelip test etmeme izin verdi

Merhaba genelde 2. el alan biri değilim de ps5 slim 2 kol sarj istasyonu var ama kolları v1 miş sizce alınır mı evine gelip test etmeme izin verdi
V1 kollar biraz sıkıntı çıkaran modeller ama test edeceğin için sorun olmayabilir.Drift var mı ona bak.Konsolda çizik falan bakarsın.Birde pazarlık dene

V1 kollar biraz sıkıntı çıkaran modeller ama test edeceğin için sorun olmayabilir.Drift var mı ona bak.Konsolda çizik falan bakarsın.Birde pazarlık dene
1 yıldır elindeymiş fifa tarzı oyunlar oynamış ne yapsam bilemedim tamiri filan derken uğraştırır gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç uğraşmayıp https://www.idefix.com/ps5-slim-dig...i-p-3660652?vendorId=4227&ref=akakce&v=1.95.5 burdan alıp birde siyah kol mu alsam dedim de

1 yıldır elindeymiş fifa tarzı oyunlar oynamış ne yapsam bilemedim tamiri filan derken uğraştırır gibi geldi

hiç uğraşmayıp https://www.idefix.com/ps5-slim-dig...i-p-3660652?vendorId=4227&ref=akakce&v=1.95.5 burdan alıp birde siyah kol mu alsam dedim de
İçin rahat et dersen sıfır al.Ben geçen ay aldım 2.el far kasa iki koldada drift vardı kendim tamir ettim bildiğim için ama uğraştırır dersen sıfır al kafan rahat olur

İçin rahat et dersen sıfır al.Ben geçen ay aldım 2.el far kasa iki koldada drift vardı kendim tamir ettim bildiğim için ama uğraştırır dersen sıfır al kafan raha

İçin rahat et dersen sıfır al.Ben geçen ay aldım 2.el far kasa iki koldada drift vardı kendim tamir ettim bildiğim için ama uğraştırır dersen sıfır al kafan rahat olur
peki v2 model olduğunu nasıl anlayabilirim bu gönderdim sitede hiç bir açıkllama yok

Pahalı tek kollu olanlar 20 k zaten ithalatçı ekstra 3 4 e alırsın hepsini

Pahalı tek kollu olanlar 20 k zaten ithalatçı ekstra 3 4 e alırsın hepsini
sen olsan ne yapardın yanlış anlamamışım dimi bu arada v1 model dimi bu

1752523561215.webp

1 kol daha alırsam toplam 26.500 geliyor

Modellerde bi farklılık yok sanırsam fazla bilgim yok açıkçası ithalatçı alırdım sağlam bir yerden sonra 3 de kol 1200 lira şarj istasyonu al
ya v1 modellerde drift sorunu daha hızlı ortaya çıkıyormuş v2 biraz daha sağlam oluyormuş o yüzden kararsız aldım arkadaş da evine çağırdı da tamirle filan uğraşasım gelmedi ne kadar fark olduğunu tam anlayamadım

peki v2 model olduğunu nasıl anlayabilirim bu gönderdim sitede hiç bir açıkllama yok
Kolun arkasında bir numara olur.onun sonunda A veya B varsa V2 dir

ya v1 modellerde drift sorunu daha hızlı ortaya çıkıyormuş v2 biraz daha sağlam oluyormuş o yüzden kararsız aldım arkadaş da evine çağırdı da tamirle filan uğraşasım gelmedi ne kadar fark olduğunu tam anlayamadım
Maalesef V2 lerde de drift var

Kolun arkasında bir numara olur.onun sonunda A veya B varsa V2 dir

Maalesef V2 lerde de drift var
niye bu drift sorunları bu kadar var ya logitech f710 var bende çok sağlam bir kol

niye bu drift sorunları bu kadar var ya logitech f710 var bende çok sağlam bir kol
Maalesef Hall effect analog motoru olmadığı için böyle oluyor Kesin çözüm Hall effectli motor takmak veya Hall lı gamepad almak.Ben kolu dağıtıp potanslara ve motora kontak sprey sıktım sorun çözüldü 1 aydır kullanıyorum tertemiz

Kolundaki AM0020 kodu, onun DualSense V2 (yeni sürüm) olduğunu gösteriyor.

Bu güzel bir şey çünkü:

• Daha yeni üretim.
  • Daha az drift bildirimi var.
  • İçindeki bileşenler (tetik, pil yönetimi vs.) biraz daha dayanıklı.
  • Slim kasa (CFI-2000) ile birlikte gelen resmi kol bu.
  • Maalesef Hall effect analog motoru olmadığı için böyle oluyor Kesin çözüm Hall effectli motor takmak veya Hall lı gamepad almak.Ben kolu dağıtıp potanslara ve motora kontak sprey sıktım sorun çözüldü 1 aydır kullanıyorum tertemiz
    bu arada kol v2 miş sonda 0 olunca v1 sandım kasa slim olduğu için değişiyor mu

Geri