EmirhanBayramFK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 923
Ben bu forumdan bahsettim.Mod ekibi çocuk gibi, hayır yazsam bile ceza veriyor. Recep baltaş kendisi yönetemiyo yoldan geçeni mod yapıp onlara veriyor görevi
Ben bu forumdan bahsettim.Mod ekibi çocuk gibi, hayır yazsam bile ceza veriyor. Recep baltaş kendisi yönetemiyo yoldan geçeni mod yapıp onlara veriyor görevi
Bu yorumları okuyolar yüksek ihtimalle bu yorumumu görüyosan, uyarı atarak eline hiç bir şey geçmiyor haberin olsun umrumda değil hala vazıfsızsınnız.Ben bu forumdan bahsettim.
Nasıl geçebilirim, şaka gibi gerçekten bu kadarıda fazla yaniDiğerlerinin bilmiyorum ama kendi profile mesaj uyarısı keyfi gelmiş. Direkt yönetici takımla iletişime geç.
İp ban attılar sanırsam, bir üyeyle uğraşacak kadar zamanları varsa neden başka işlerle uğraşmıyolar?Diğerlerinin bilmiyorum ama kendi profile mesaj uyarısı keyfi gelmiş. Direkt yönetici takımla iletişime geç.
IP Ban mı bilmiyorum ama oysa abartılmış. Talep oluşturup öncelikli falan seçebilirsiniz. Açıklamaya yönetici ile iletişime geçmek istiyorum yazarsın. Birisi seni hedef olarak göstermiş mi anlamadımNasıl geçebilirim, şaka gibi gerçekten bu kadarıda fazla yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İp ban attılar sanırsam, bir üyeyle uğraşacak kadar zamanları varsa neden başka işlerle uğraşmıyolar?
Ya kanka olay şu, bir kullanıcı korsan oyunlar güvenli mi diye konu açtı bende güvenme bilgisayarını ortak kullanırlar tarzında bir şey yazdım. Ondan sonra adını vermicem bir moderatör yorumumu beğenmedi karşı cevap yazdı düşünceme tamam ben küfür etmedim hiç bir şey demedim buna rağmen gıcık olduğundan dolayı kim bilir nasıl yalvardı diğer moderatörlere bu çocuğu banlayın diye ondan sonrası böyle bu arada dediğim moderatörden bile önce üye olmuştum o foruma. 1 haftadır moderatör.IP Ban mı bilmiyorum ama oysa abartılmış. Talep oluşturup öncelikli falan seçebilirsiniz. Açıklamaya yönetici ile iletişime geçmek istiyorum yazarsın. Birisi seni hedef olarak göstermiş mi anlamadım
Kurallar çerçevesinde herkes kendi düşüncelerini söyleyebilir. Ben onun yorumuna beğenmedim zoruma gitti falan demek baştan yukarıya yanlış. Siz bu söylediğinizi yöneticilere açıklayın. Eğer ulaşamazsanız Recep Baltas'ın sosyal medya hesabina yazın.Ya kanka olay şu, bir kullanıcı korsan oyunlar güvenli mi diye konu açtı bende güvenme bilgisayarını ortak kullanırlar tarzında bir şey yazdım. Ondan sonra adını vermicem bir moderatör yorumumu beğenmedi karşı cevap yazdı düşünceme tamam ben küfür etmedim hiç bir şey demedim buna rağmen gıcık olduğundan dolayı kim bilir nasıl yalvardı diğer moderatörlere bu çocuğu banlayın diye ondan sonrası böyle bu arada dediğim moderatörden bile önce üye olmuştum o foruma. 1 haftadır moderatör.
Kanka recep baltaş gördü sanırsam 2030 yılına kadar banlamışlar vatana ihanet mi ettim anlamadım.Kurallar çerçevesinde herkes kendi düşüncelerini söyleyebilir. Ben onun yorumuna beğenmedim zoruma gitti falan demek baştan yukarıya yanlış. Siz bu söylediğinizi yöneticilere açıklayın. Eğer ulaşamazsanız Recep Baltas'ın sosyal medya hesabina yazın.
Buralara gelip yorumları okuyacak zamanları varsa işsizlerdir harbi.ahahahah techolay işsizsinizbu yorumu okuyorsan benim bi hesap vardı onuda banlasanıza
şöyle bi 500 kişilik forumdan ban yesem
çoluk çocuğun eline verirseniz yetkiyi olacak bunlar
Katılıyorumrecep baltaşın teknoloji takibini severim ama topluluk yönetimi konusunda aşırı kıt bi eleman
özellikle bi kitlesi var recep çıkıp bilgisayarlar elektrikle değil su ile çalışıyo dese yine çıkıp "sen diyosan doğrudur abi" derler
forum dedimi buradan daha tatlısını görmedim henüz
bide pc hocası nın forumu var ama tasarımını pek beğenmediğimden kullanmıyorum