Kule tipi soğutucu önerisi

Rainzbl

80+
Reaksiyon skoru
28
Ryzen 5 5600x işlemcim için kule tipi soğutucu arıyorum. Yeni bilgisayar toplayana kadar beni idare etsin yeterli bu yüzden pahalı olmasın. Kullandığım kasa "TUF GAMING GT301" önerilerinizi bekliyorum.

Ryzen 5 5600x işlemcim için kule tipi soğutucu arıyorum. Yeni bilgisayar toplayana kadar beni idare etsin yeterli bu yüzden pahalı olmasın. Kullandığım kasa "TUF GAMING GT301" önerilerinizi bekliyorum.
bütçe nedir

2000e kadar uygundur herhalde hocam
bu bütçeye bu güzeldir ama işlemciniz için önerim arkadaşın attığıdır şayet 7500f tarzı bi sisrwm toplicaksanız bunu alın kulanın yok sıvı soğutma flnda alıcam ilerde derseniz masrafa gerek yok diğerini alın

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Phantom Spirit

Kasadaki diğer parçalar ne ona göre önerelim

Sığmasi açısından

Phantom spirit al geç bu fiyata bu kadar iyi soğutan soğutucu yok

1752597688075.webp

bu bütçeye bu güzeldir ama işlemciniz için önerim arkadaşın attığıdır şayet 7500f tarzı bi sisrwm toplicaksanız bunu alın kulanın yok sıvı soğutma flnda alıcam ilerde derseniz masrafa gerek yok diğerini alın

.
Kasadaki diğer parçalar ne ona göre önerelim

Sığmasi açısından
hali hazırda kullandığım sistem bu. 4 seneyi devirdik artık sıvı soğutucu pompasından rahatsız edici ses geliyor ve soğutmuyor işlemci şu an 90 derece altına inmiyor. Yüksek bütçeli pc toplayacağım 3-4 aya konusunu açarım zaten. Şimdilik beni bu pc ile idare edecek bir şey alayım diyorum.

Önerilerinize gelecek olursak phantom spirite baktım fakat sığacak mı emin değilim ramler yüksekte kalıyor fakat sanırım fanı daha yukarıya çekebiliyoruz.

son olarak kasanın temizliği için kusura bakmayın :D

Kasaba sigar önerilen soğutucular ama attığın görsele göre anakart mini ATX gibi duruyor buna kule tipi soğutucu takmak imkansız gibi bir şey ayrıca ekran kartı da çok yer kaplıyor kasada üst tarafta ki fanda engel olur

thermalright-peerless-assassin-120-se alırsan son çıkan amd işlemcilere de yeter. 1500tl civarı. Sıvı soğutmayla uğraşmazsın. yok pompa, yok sıvı azalması, ..

Geri