bütçe nedirRyzen 5 5600x işlemcim için kule tipi soğutucu arıyorum. Yeni bilgisayar toplayana kadar beni idare etsin yeterli bu yüzden pahalı olmasın. Kullandığım kasa "TUF GAMING GT301" önerilerinizi bekliyorum.
bu bütçeye bu güzeldir ama işlemciniz için önerim arkadaşın attığıdır şayet 7500f tarzı bi sisrwm toplicaksanız bunu alın kulanın yok sıvı soğutma flnda alıcam ilerde derseniz masrafa gerek yok diğerini alın2000e kadar uygundur herhalde hocam
.![]()
Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 558,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu bütçeye bu güzeldir ama işlemciniz için önerim arkadaşın attığıdır şayet 7500f tarzı bi sisrwm toplicaksanız bunu alın kulanın yok sıvı soğutma flnda alıcam ilerde derseniz masrafa gerek yok diğerini alın
![]()
ThermalRight Peerless Assassin 120 Se Tl-c12c 120mm Intel-amd Uyumlu Hava Soğutucu (TF7 TERMAL MACUN DAHİLDİR) - idefix
ThermalRight Peerless Assassin 120 Se Tl-c12c 120mm Intel-amd Uyumlu Hava Soğutucu (TF7 TERMAL MACUN DAHİLDİR) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
hali hazırda kullandığım sistem bu. 4 seneyi devirdik artık sıvı soğutucu pompasından rahatsız edici ses geliyor ve soğutmuyor işlemci şu an 90 derece altına inmiyor. Yüksek bütçeli pc toplayacağım 3-4 aya konusunu açarım zaten. Şimdilik beni bu pc ile idare edecek bir şey alayım diyorum.Kasadaki diğer parçalar ne ona göre önerelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sığmasi açısından