S25+ vs honor magic 7 pro

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
576
Hangisini almalıyım uzun süre kullanmak istiyorum ve oyun oynuyorum tüm önerilerinizi bekliyorum ( iphone hariç)

Hangisini almalıyım uzun süre kullanmak istiyorum ve oyun oynuyorum tüm önerilerinizi bekliyorum ( iphone hariç)
s25+ oyun oynamak için daha uygun olabilir işlemcisi bir tık ta olsa daha iyi ekranı daha iyi bataryası bir tık kötü honora göre fakat oyun oynarken büyük bir etki göstermeyecektir.

s25+ oyun oynamak için daha uygun olabilir işlemcisi bir tık ta olsa daha iyi ekranı daha iyi bataryası bir tık kötü honora göre fakat oyun oynarken büyük bir etki göstermeyecektir.
Kararsız kaldım hangisi yakında telefon değiştireceğim de sağlam uzun kullanmak için telefon arıyorum

Honor. S25 Plus’ın işlemci dışında bir noktası yok. 22 serisinden beri aynı telefon.

Ben samsung alırdım honor un hiç piyasası yok ölü fiyata gidiyor.

Kararsız kaldım hangisi yakında telefon değiştireceğim de sağlam uzun kullanmak için telefon arıyorum
iki telefon da birbirlerinden kötü yanları var eğer bol bol oyun oynayacak ve fotoğraf depolayacaksan 256 gb yetmez o bir problem mesela s25+'ta , honor işlemcisi bir tık kötü fakat uçuk bir fark değil ekranı da fhd+ oynayacağın oyunlara göre tercih yapmak daha iyi olur
honor : daha kötü işlemci , daha kötü ekran - daha iyi batarya , daha yüksek depolama ve diğer bir çok konuda iyi.
samsung : daha iyi ekran , daha iyi işlemci - daha kötü batarya , daha kötü depolama ve diğer bir çok konuda kötü.

samsung alırdım honor un hiç piyasası yok ölü fiyata gidiyor.

iki telefon da birbirlerinden kötü yanları var eğer bol bol oyun oynayacak ve fotoğraf depolayacaksan 256 gb yetmez o bir problem mesela s25+'ta , honor işlemcisi bir tık kötü fakat uçuk bir fark değil ekranı da fhd+ oynayacağın oyunlara göre tercih yapmak daha iyi olur
honor : daha kötü işlemci , daha kötü ekran - daha iyi batarya , daha yüksek depolama ve diğer bir çok konuda iyi.
samsung : daha iyi ekran , daha iyi işlemci - daha kötü batarya , daha kötü depolama ve diğer bir çok konuda kötü.
512 alsam ikiside nerdeyse aynı fiyata denk geliyor uzun süre sıkıntı çıkarmaması gerek bide burda honor un servisi yok garanti durumları nasıl

Kamera açısından kesinlikle Honor. Magic6 Pro daha iyiydi orası ayrı bir durum. Oyun için tabii arkadaşlar elli kere yazmışlar bir şey diyemem ama Honor da kötü değil istediğiniz oyunları oynarsınız. İleride satmayı düşünürseniz uzun süre elden çıkaramayabilirsiniz ben S21 Ultra'yı da çok zor satmıştım.

Samsung'un ekranı nereden daha iyi oluyor? Uzun kullanımda titreyen ekran çok göz yoruyor oyun oynamak için asla tercih etmem. Tab S9 var bırakın oyun oynanmayı üstünde 5 dik PDF çözemiyorum iğrenç bir ekran çok göz ağrıtıyor çok sağlıksız.

Geri