Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 576
Hangisini almalıyım uzun süre kullanmak istiyorum ve oyun oynuyorum tüm önerilerinizi bekliyorum ( iphone hariç)
Magic 7 proHangisini almalıyım uzun süre kullanmak istiyorum ve oyun oynuyorum tüm önerilerinizi bekliyorum ( iphone hariç)
s25+ oyun oynamak için daha uygun olabilir işlemcisi bir tık ta olsa daha iyi ekranı daha iyi bataryası bir tık kötü honora göre fakat oyun oynarken büyük bir etki göstermeyecektir.Hangisini almalıyım uzun süre kullanmak istiyorum ve oyun oynuyorum tüm önerilerinizi bekliyorum ( iphone hariç)
Kararsız kaldım hangisi yakında telefon değiştireceğim de sağlam uzun kullanmak için telefon arıyorums25+ oyun oynamak için daha uygun olabilir işlemcisi bir tık ta olsa daha iyi ekranı daha iyi bataryası bir tık kötü honora göre fakat oyun oynarken büyük bir etki göstermeyecektir.
Uzun kullanımda bir sıkıntı yaşamam değilmiHonor. S25 Plus’ın işlemci dışında bir noktası yok. 22 serisinden beri aynı telefon.
Oda doğru şimdiBen samsung alırdım honor un hiç piyasası yok ölü fiyata gidiyor.
iki telefon da birbirlerinden kötü yanları var eğer bol bol oyun oynayacak ve fotoğraf depolayacaksan 256 gb yetmez o bir problem mesela s25+'ta , honor işlemcisi bir tık kötü fakat uçuk bir fark değil ekranı da fhd+ oynayacağın oyunlara göre tercih yapmak daha iyi olurKararsız kaldım hangisi yakında telefon değiştireceğim de sağlam uzun kullanmak için telefon arıyorum
samsung alırdım honor un hiç piyasası yok ölü fiyata gidiyor.
512 alsam ikiside nerdeyse aynı fiyata denk geliyor uzun süre sıkıntı çıkarmaması gerek bide burda honor un servisi yok garanti durumları nasıliki telefon da birbirlerinden kötü yanları var eğer bol bol oyun oynayacak ve fotoğraf depolayacaksan 256 gb yetmez o bir problem mesela s25+'ta , honor işlemcisi bir tık kötü fakat uçuk bir fark değil ekranı da fhd+ oynayacağın oyunlara göre tercih yapmak daha iyi olur
honor : daha kötü işlemci , daha kötü ekran - daha iyi batarya , daha yüksek depolama ve diğer bir çok konuda iyi.
samsung : daha iyi ekran , daha iyi işlemci - daha kötü batarya , daha kötü depolama ve diğer bir çok konuda kötü.