S25+ vs honor magic 7 pro

Samsung'un ekranı nereden daha iyi oluyor? Uzun kullanımda titreyen ekran çok göz yoruyor oyun oynamak için asla tercih etmem. Tab S9 var bırakın oyun oynanmayı üstünde 5 dik PDF çözemiyorum iğrenç bir ekran çok göz ağrıtıyor çok sağlıksız.
hangi s9 o ya ??

o kadar parayı Türkiye de ikinci el piyasası olan bir cihaza yatırmak daha mantıklı olur ben tercihimi s25+ 512 gb yana kullandım amazonda indirimdeydi 52 bine çektim.

Büyük ekran çok daha keyifli olur diye dedim size kalmış.

Bununla tanırsınız 👍
Bende bununla taşıyorum 3 5 saatliğine köye gideceğimde bile Tabletimi yanıma alır dizi film izlerim bütün gün, hiç telefonmuş küçük ekranmış yok.
Ztn köyde yaşıyorum şehire gıderken oynamalık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kadar parayı Türkiye de ikinci el piyasası olan bir cihaza yatırmak daha mantıklı olur ben tercihimi s25+ 512 gb yana kullandım amazonda indirimdeydi 52 bine çektim.
Memnunmusunuz bir günü çıkarıyormu bende almayı düşünüyorum da

hangi s9 o ya ??
Herhangi bir Samsung..
Honor 4000+ Xiaomi 2000hz pwm iken Samsung 400pwm civarı muhtemelen oyun oynarken bir şey izlerken belli olmaz ben PDF çözerken beyaz ekranda sürekli titreme gördüğüm o ekranın yenilenmesini fark edip durduğu için kriz geçirtiyor artık..

İğrenç falan gelmez size de bana geliyor artık 27. Saniye civarı olan şeyi diyorum tab S8 bu ama bir fark yok tab S9 da aynı ekran.

Herhangi bir Samsung..
Honor 4000+ Xiaomi 2000hz pwm iken Samsung 400pwm civarı muhtemelen oyun oynarken bir şey izlerken belli olmaz ben PDF çözerken beyaz ekranda sürekli titreme gördüğüm o ekranın yenilenmesini fark edip durduğu için kriz geçirtiyor artık..

İğrenç falan gelmez size de bana geliyor artık 27. Saniye civarı olan şeyi diyorum tab S8 bu ama bir fark yok tab S9 da aynı ekran.
yani evveliyattan beri 1 iphone 7-8 samsung cihaz kullandım hiçbirinde yaşamadım
tab3 lite- tab 6 -note 3-4-5 10 m21 s24fe

ben S25+ alırdım o da oyun için. ben oyun oynamıyorum tabi o yüzden Magic 7 Pro derim

Geri