tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
Hocam bu durumdan sıkıldım 2 monitör aldım ikiside elimde patladı vallahi bende patliyacam az kaldı gerçekten çok sinirliyim hiç bir şey almak istemiyorum artık. Bu kadar saçmalık olmaz kendi paramızla rezil oluyoruz.2 sene TV firmasinda calistim yukarida arkadasin dedigi gibi de, tuketici hakem heyeti disinda cozemezsin, firmalarin politikasi var kisacasi servis sacmaligi degil, bilincsiz konu.
Hepsiburada, amazon , pazarama gibi yerden alsaydiniz. İadeniz daha kolay olurdu hocamHocam bu durumdan sıkıldım 2 monitör aldım ikiside elimde patladı vallahi bende patliyacam az kaldı gerçekten çok sinirliyim hiç bir şey almak istemiyorum artık. Bu kadar saçmalık olmaz kendi paramızla rezil oluyoruz.
Kanka yeni gelende daha çok bile çıkabilir 1 ölü pixel benim gigabyte monitörde de vardı eğer amazon, hepsiburada vb yerden almadıysan o pixeli unut zamanla görmezsin bile. Diğer türlü thh uğraştırır.Hocam bu durumdan sıkıldım 2 monitör aldım ikiside elimde patladı vallahi bende patliyacam az kaldı gerçekten çok sinirliyim hiç bir şey almak istemiyorum artık. Bu kadar saçmalık olmaz kendi paramızla rezil oluyoruz.
cogu firma boyle yapıyor zaten 3 olu piksel altına bir şey yapmıyorÜründe 1 adet ölü piksel vardı servise gönderdim değişim için ve kutu geldi eve bu arada süreçle ilgili herhangi bir bilgilendirme almadım neyse geldi açtım kutuyu içinde bu saçma yazı var gerçekten kafayı yemek üzereyim.
Hocam 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkım ne oluyor o zaman? Ülkede işini adam akıllı yapan kişi yok resmen.Kanka yeni gelende daha çok bile çıkabilir 1 ölü pixel benim gigabyte monitörde de vardı eğer amazon, hepsiburada vb yerden almadıysan o pixeli unut zamanla görmezsin bile. Diğer türlü thh uğraştırır.
Hatayı şöyle yapmışsın... 14 gün cayma hakkını kullandığını belirterek iade edecektin.Hocam 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkım ne oluyor o zaman? Ülkede işini adam akıllı yapan kişi yok resmen.
0 şaka hepsiburadadan hb satıcılı monitör aldım. 7 defa ürün değişim istedim ölü piksel var diye hepsinde de kabul edip 0 ürün gönderdiler.Hepsiburada, amazon , pazarama gibi yerden alsaydiniz. İadeniz daha kolay olurdu hocam