AOC Servis Saçmalığı

Yeni aldıysan iade et. İade süren geçtiyse THH başvur. Bende de AOC monitörde 1 tane ölü piksel oluştu servisi aradım hiç gönderme geri gönderiyoruz direkt dedi. Servise göndermeden önce THH başvursaydın red yerdin muhtemelen şu an en azından elinde belge var. Belge ile başvur.
Hocam MSİ monitördede sorun yaşamıştım direk iademi reddettiler thh başvurdum 1 aydır karar formu kısmı boş gözüküyor. Şimdi yine AOC için başvuru açacağım. Teşekkürler

Bu işlerde ya şanslıyım ya da körüm 3 monitör aldım ucunde de gözüme hiç takılmadı varsa da
Gigabyte g27q
Aoc 24g2u
Samsung g61SD oled
Aslında 1 piksel göze çok çarpmaz ama takıntılı isen de asla içine sinmez. Thh muhtemelen kabul kararı verir ama baya beklersin

Bu işlerde ya şanslıyım ya da körüm 3 monitör aldım ucunde de gözüme hiç takılmadı varsa da
Gigabyte g27q
Aoc 24g2u
Samsung g61SD oled
Aslında 1 piksel göze çok çarpmaz ama takıntılı isen de asla içine sinmez. Thh muhtemelen kabul kararı verir ama baya beklersin
Sıkıntı yok ben beklerim hocam. Bekleyene kadarda ekranı kullanırım kabul kararı gelincede seve seve alırlar ürünü. Ben parasını verip ayıplı mal kullanmak zorunda değilim sonuçta.

Hocam MSİ monitördede sorun yaşamıştım direk iademi reddettiler thh başvurdum 1 aydır karar formu kısmı boş gözüküyor. Şimdi yine AOC için başvuru açacağım. Teşekkürler
Monitörü satıcısı Amazon, Hepsiburada gibi satıcılardan almaya dikkat et. Onun dışındakiler servisi devreye sokup süreci baltalıyor. İade ederken de iade sebebin ölü piksel olmasın. Beğenmedim diyerek keyfi iade iste.

Monitörü satıcısı Amazon, Hepsiburada gibi satıcılardan almaya dikkat et. Onun dışındakiler servisi devreye sokup süreci baltalıyor. İade ederken de iade sebebin ölü piksel olmasın. Beğenmedim diyerek keyfi iade iste.
Onuda yaptım hocam MSİ monitörde onu diyerek iade ettim. Trendyoldan bildirim geldi iadeniz ulaşmıştır diye, 5 dakika sonra yine bildirim geldi iadeniz reddedilmiştir :D şaka gibi durum ya gerçekten insanları uğraştırıyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BETA PLUS olan karar formu boş gözüküyor acaba sonuçlandı mı anlayamıyorumda?

Ekler

• 1752676636656.webp
    1752676636656.webp
    14.8 KB · Hit: 27
Onuda yaptım hocam MSİ monitörde onu diyerek iade ettim. Trendyoldan bildirim geldi iadeniz ulaşmıştır diye, 5 dakika sonra yine bildirim geldi iadeniz reddedilmiştir :D şaka gibi durum ya gerçekten insanları uğraştırıyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BETA PLUS olan karar formu boş gözüküyor acaba sonuçlandı mı anlayamıyorumda?
Tarihçe kısmında yazar. Sonuçlandığı tarih.

Ekler

• 1752677696442.webp
    1752677696442.webp
    11.5 KB · Hit: 26
Monitör alıp ölü pikselle karşılaşan herkes konuyu THH'ne taşısa bu sorun tamamen ortadan kalkacaktır. Ama çoğu kullanıcı bunu yapmadığı için firmalar, AB ve ABD'de satılamayacak olan ölü pikselli monitörleri bizim gibi orta doğu ülkelerine yaslıyor.

Kullanıcı da nasıl olsa " ammannn boşver kim uğraşacak şimdi, bir ölü piksel nedir ki, alışırım buna" deyip geçiyor.

Bunları nasıl şikayet edebilirim?

Ekler

• IMG_1541.webp
    IMG_1541.webp
    121.2 KB · Hit: 18
  • IMG_1542.webp
    IMG_1542.webp
    107.7 KB · Hit: 18
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular