AOC Servis Saçmalığı

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Üründe 1 adet ölü piksel vardı servise gönderdim değişim için ve kutu geldi eve bu arada süreçle ilgili herhangi bir bilgilendirme almadım neyse geldi açtım kutuyu içinde bu saçma yazı var gerçekten kafayı yemek üzereyim.

Ekler

• IMG_1539.webp
    IMG_1539.webp
    600.6 KB · Hit: 136
Asustada aynı durum geçerli bütün firmalar bu şekilde eğer tam ortada değilse uğraşmayın zamanla varlığını bile unutursunuz.

Ekler

• 1000049317.webp
    1000049317.webp
    148.5 KB · Hit: 69
2 sene TV firmasinda calistim yukarida arkadasin dedigi gibi de, tuketici hakem heyeti disinda cozemezsin, firmalarin politikasi var kisacasi servis sacmaligi degil, bilincsiz konu.

2 sene TV firmasinda calistim yukarida arkadasin dedigi gibi de, tuketici hakem heyeti disinda cozemezsin, firmalarin politikasi var kisacasi servis sacmaligi degil, bilincsiz konu.
Hocam bu durumdan sıkıldım 2 monitör aldım ikiside elimde patladı vallahi bende patliyacam az kaldı gerçekten çok sinirliyim hiç bir şey almak istemiyorum artık. Bu kadar saçmalık olmaz kendi paramızla rezil oluyoruz.

Hocam bu durumdan sıkıldım 2 monitör aldım ikiside elimde patladı vallahi bende patliyacam az kaldı gerçekten çok sinirliyim hiç bir şey almak istemiyorum artık. Bu kadar saçmalık olmaz kendi paramızla rezil oluyoruz.
Hepsiburada, amazon , pazarama gibi yerden alsaydiniz. İadeniz daha kolay olurdu hocam

THHye verebilirsiniz haklı buurlarsa belki değiştirirler ben 3 senedir 3 ölü pikselli kullanıyom valla :D

Kanka yeni gelende daha çok bile çıkabilir 1 ölü pixel benim gigabyte monitörde de vardı eğer amazon, hepsiburada vb yerden almadıysan o pixeli unut zamanla görmezsin bile. Diğer türlü thh uğraştırır.

Üründe 1 adet ölü piksel vardı servise gönderdim değişim için ve kutu geldi eve bu arada süreçle ilgili herhangi bir bilgilendirme almadım neyse geldi açtım kutuyu içinde bu saçma yazı var gerçekten kafayı yemek üzereyim.
cogu firma boyle yapıyor zaten 3 olu piksel altına bir şey yapmıyor

Kanka yeni gelende daha çok bile çıkabilir 1 ölü pixel benim gigabyte monitörde de vardı eğer amazon, hepsiburada vb yerden almadıysan o pixeli unut zamanla görmezsin bile. Diğer türlü thh uğraştırır.
Hocam 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkım ne oluyor o zaman? Ülkede işini adam akıllı yapan kişi yok resmen.

Yeni aldıysan iade et. İade süren geçtiyse THH başvur. Bende de AOC monitörde 1 tane ölü piksel oluştu servisi aradım hiç gönderme geri gönderiyoruz direkt dedi. Servise göndermeden önce THH başvursaydın red yerdin muhtemelen şu an en azından elinde belge var. Belge ile başvur.

Hocam 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkım ne oluyor o zaman? Ülkede işini adam akıllı yapan kişi yok resmen.
Hatayı şöyle yapmışsın... 14 gün cayma hakkını kullandığını belirterek iade edecektin.
Para iaden gelecekti, sonra gidip tekrar satın alacaktın. Olay bitecekti.
14 günü geçmediyse, ürünü geldiği gibi özenle paketle. İade etmeyi dene iade ederken piksel vesaire deme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,397
Üyeler
197,450
Son üye
asdasdasds
Geri