- Reaksiyon skoru
- 8
Uygunsuz/ Sonradan Değiştirilmiş içerik
Rtx 5080
Son düzenleme:
o ilanlardan biri benim arkadaşımın kartı vatanda fiyat düşmüştü anlık arkadaşım satın aldı iptal ettiler hakem heyetine verdi kazandı o fiyattan 5080 kartı aldıMerhaba arkadaşlar sahilinden üzerinden rtx 5080 ilanlarına bakarken 2 farklı satıcı asus tuf rtx 5080 ekran kartını 60k bandında satıyorlar. Faturalarını istediğimde her iki kart da vatan üzerinden satın alınmış ve fatura fiyatı 36379 TL kdv dahil olarak biri 07.05.2025 yarihinde diğeri ise 17.06.2025 tatihinde aynı fiyattan satın alınmış. Bu nasıl olabiliyor?
Bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Not: faturalar belgevatan üzerinden görüntüledim faturalar gerçek sattıkları asus tuf 5080 faturadaki ile kutu üzerindeki seri no vs hepsi uyuşuyor.
Dostum bu da bir şey mi, vatanda gigabyte gaming oc rtx 5080 11.900₺ ye asus prime rtx 5070ti 12.400₺ ye satıldı. Arada vatanda oluyor böyle şeyler.Merhaba arkadaşlar sahilinden üzerinden rtx 5080 ilanlarına bakarken 2 farklı satıcı asus tuf rtx 5080 ekran kartını 60k bandında satıyorlar. Faturalarını istediğimde her iki kart da vatan üzerinden satın alınmış ve fatura fiyatı 36379 TL kdv dahil olarak biri 07.05.2025 yarihinde diğeri ise 17.06.2025 tatihinde aynı fiyattan satın alınmış. Bu nasıl olabiliyor?
Not: faturalar belgevatan üzerinden görüntüledim faturalar gerçek sattıkları asus tuf 5080 faturadaki ile kutu üzerindeki seri no vs hepsi uyuşuyor.
evet çünkü vatan savunma yapmaktan vazgeçti işi uzatmadılarThh uzun sürdüğünü söylüyorlardı bu alan arkadaşlar 1 2 ay olmuş alalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Thh uzun sürdüğünü söylüyorlardı bu alan arkadaşlar 1 2 ay olmuş
Sizde almışsınız herhalde gerçekten iyi fırsatmış hayırlı olsun![]()
o ilanlardan biri benim arkadaşımın kartı vatanda fiyat düşmüştü anlık arkadaşım satın aldı iptal ettiler hakem heyetine verdi kazandı o fiyattan 5080 kartı aldı![]()
aynen kanziHırsızlıktan farkı yok. Mağdur etmiş arkadaşın.
aynen kanzi
Hocam tam doğru bilgi olmayabilir ama vatanın kendi personellerine indirimi mi vardı sanki öyle bir şey duymuştum böyle bir durum yaşanmış olabilirMerhaba arkadaşlar sahilinden üzerinden rtx 5080 ilanlarına bakarken 2 farklı satıcı asus tuf rtx 5080 ekran kartını 60k bandında satıyorlar. Faturalarını istediğimde her iki kart da vatan üzerinden satın alınmış ve fatura fiyatı 36379 TL kdv dahil olarak biri 07.05.2025 yarihinde diğeri ise 17.06.2025 tatihinde aynı fiyattan satın alınmış. Bu nasıl olabiliyor?
iqnu belli ettin blockluyorum daha fazla katlanamıcam sanaKeşke gidip iade etse. Hata sonucu olduğu belli, umarım kendi başına gelmez böyle bir şey ama illaki çıkıyor bir şekilde.
Riskli hocam alacaksanız elden alın test ederekvatan desteğe sordum anlık indirim vs olabilir diyip geçiştirdiler hiç demiyorlar 77k lik kartı 36 ya sattık vs diye. Dedğiniz gibi de olabilir tabi