Çözüldü✓ Rtx 5080

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Merhaba arkadaşlar sahilinden üzerinden rtx 5080 ilanlarına bakarken 2 farklı satıcı asus tuf rtx 5080 ekran kartını 60k bandında satıyorlar. Faturalarını istediğimde her iki kart da vatan üzerinden satın alınmış ve fatura fiyatı 36379 TL kdv dahil olarak biri 07.05.2025 yarihinde diğeri ise 17.06.2025 tatihinde aynı fiyattan satın alınmış. Bu nasıl olabiliyor?
Bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Not: faturalar belgevatan üzerinden görüntüledim faturalar gerçek sattıkları asus tuf 5080 faturadaki ile kutu üzerindeki seri no vs hepsi uyuşuyor.
o ilanlardan biri benim arkadaşımın kartı vatanda fiyat düşmüştü anlık arkadaşım satın aldı iptal ettiler hakem heyetine verdi kazandı o fiyattan 5080 kartı aldı :D

Merhaba arkadaşlar sahilinden üzerinden rtx 5080 ilanlarına bakarken 2 farklı satıcı asus tuf rtx 5080 ekran kartını 60k bandında satıyorlar. Faturalarını istediğimde her iki kart da vatan üzerinden satın alınmış ve fatura fiyatı 36379 TL kdv dahil olarak biri 07.05.2025 yarihinde diğeri ise 17.06.2025 tatihinde aynı fiyattan satın alınmış. Bu nasıl olabiliyor?
Not: faturalar belgevatan üzerinden görüntüledim faturalar gerçek sattıkları asus tuf 5080 faturadaki ile kutu üzerindeki seri no vs hepsi uyuşuyor.
Dostum bu da bir şey mi, vatanda gigabyte gaming oc rtx 5080 11.900₺ ye asus prime rtx 5070ti 12.400₺ ye satıldı. Arada vatanda oluyor böyle şeyler.

Thh uzun sürdüğünü söylüyorlardı bu alan arkadaşlar 1 2 ay olmuş alalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thh uzun sürdüğünü söylüyorlardı bu alan arkadaşlar 1 2 ay olmuş

Sizde almışsınız herhalde gerçekten iyi fırsatmış hayırlı olsun😀
evet çünkü vatan savunma yapmaktan vazgeçti işi uzatmadılar

o ilanlardan biri benim arkadaşımın kartı vatanda fiyat düşmüştü anlık arkadaşım satın aldı iptal ettiler hakem heyetine verdi kazandı o fiyattan 5080 kartı aldı :D

Hırsızlıktan farkı yok. Mağdur etmiş arkadaşın.

Hocam tam doğru bilgi olmayabilir ama vatanın kendi personellerine indirimi mi vardı sanki öyle bir şey duymuştum böyle bir durum yaşanmış olabilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,281
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri