Çözüldü✓ Akvaryum kasa önerisi

hocam nzxt 5.4k ya fansız satılıyor birde fan alcam diye o bana 6.5 - 7k ya gelir hiç gerek yok o kadar kasaya para vermek istemiyorum.
bu zokonun fan cfm değerleri nasıl? birde zoko yerine Aerocool P500c nasıl sizce? aerocooldaki fanların cfm değeri 50 civarıymış

hocam nzxt 5.4k ya fansız satılıyor birde fan alcam diye o bana 6.5 - 7k ya gelir hiç gerek yok o kadar kasaya para vermek istemiyorum.
bu zokonun fan cfm değerleri nasıl? birde zoko yerine Aerocool P500c nasıl sizce? aerocooldaki fanların cfm değeri 50 civarıymış
3 adet fanla satılıyor istersen 1adet egzoz alabilirsin oda 400-500 tl.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aercool p500c çok küçük gibime geldi hava akışı bir tık kötü olur.

3 adet fanla satılıyor istersen 1adet egzoz alabilirsin oda 400-500 tl.
4k sınırını her türlü geçiyor ya hemde fazlasıyla nzxt bana uymaz bu fiyatıyla.

onu alırsam üst tarafa 3 tane fan almayı düşünüyorum egzoz olacak şekilde.

DeepCool CG530 4F bu nasıl birisi önermişti önceki sayfalarda

4k sınırını her türlü geçiyor ya hemde fazlasıyla nzxt bana uymaz bu fiyatıyla.

onu alırsam üst tarafa 3 tane fan almayı düşünüyorum egzoz olacak şekilde.

DeepCool CG530 4F bu nasıl birisi önermişti önceki sayfalarda
cg530 iyi güzel de stoğu yok :D akvaryum kasalarda ucuzlar çok kötü hava akışına sahip ondan dolayı bir tık dikkatli seçmek gerek :D cg530 iyi bu arada.

cg530 iyi güzel de stoğu yok :D akvaryum kasalarda ucuzlar çok kötü hava akışına sahip ondan dolayı bir tık dikkatli seçmek gerek :D cg530 iyi bu arada.

e 5.5k yine bütçeni aşıyor nzxt h6 flow alırsın biraz para biriktirdikten sonra bir tane egzoz fan takarsın olur biter :D
psu var bunun içinde o yüzden pahalı ki bunuda almaya pek yanaşmadım zaten aerocool ile aralarında çok boy farkı yok gibi geldi deepcoolun o yüzden sordum. aerocoolun psu lu halide var o 7k mesela :D

e 5.5k yine bütçeni aşıyor nzxt h6 flow alırsın biraz para biriktirdikten sonra bir tane egzoz fan takarsın olur biter :D
aerocoolda curved panoramik cam var hocam bu arada görsellik olarak daha iyi gibi duruyor birde aero ile deep karşılaştırmasına baktığımda aeronun daha uzun olduğunu farkettim hocam
1752756900300.webp

akvaryum kasa lazım hocam bilginin olduğunu düşünerek etiket attım
Çok fazla isteği var aynalı fanlar falan falan bu isteklerle bu bütçede zor bulunur ama destek atarız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,600
Üyeler
184,188
Son üye
freedomxx
Geri