İnternetimi nasıl hızlandırırım?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
800 TL hangi paket merak ettim.
24 lük tarifede kaç almayı bekliyorsunuz.:unsure:
Fiberde 100-500-1000 falan alman gerek 24 düşük dediler o yüzden sordum yoksa videolar falan 1080P hemen yükleniyor donma falan yok, 30-40 da alıyorum bazen hep böyle değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 1 Gbps download 50 Mbps upload alıyorum TT'den 650 TL para veriyorum sizin bu paraya 24 almanızın imkanı olmaması lazım wifi bağlantısı yada hız sorununuz var normal değil
Huawei AX2 modem kullanıyorum verdikleri Türk Telekom marka modeme onu kabloyla bağladım onu değiştirsem düzelir mi acaba?

Fiberde 100-500-1000 falan alman gerek 24 düşük dediler o yüzden sordum yoksa videolar falan 1080P hemen yükleniyor donma falan yok, 30-40 da alıyorum bazen hep böyle değil.

Huawei AX2 modem kullanıyorum verdikleri Türk Telekom marka modeme onu kabloyla bağladım onu değiştirsem düzelir mi acaba?
Başka cihazlarda da aynı hızı alıyorsanız sorun dediğiniz gibi modemde olabilir yedek modeminiz varsa onda deneyin yoksa birinden rica edebilirsiniz boşa para harcamayın çok yüksek hızları kullanmıyorsanız ben verilen modemler 1 gigabit desteği vermiyor diye gidip rt-ax82u almıştım modem değil aslında router fiber ise modem yerine router almanız yeterli fiber kablodan gelen interneti gpon size ethernet olarak veriyor çünkü

Başka cihazlarda da aynı hızı alıyorsanız sorun dediğiniz gibi modemde olabilir yedek modeminiz varsa onda deneyin yoksa birinden rica edebilirsiniz boşa para harcamayın çok yüksek hızları kullanmıyorsanız ben verilen modemler 1 gigabit desteği vermiyor diye gidip rt-ax82u almıştım modem değil aslında router fiber ise modem yerine router almanız yeterli fiber kablodan gelen interneti gpon size ethernet olarak veriyor çünkü
Router bağlı şuan modeme modeli Huawei AX2 onunla bağlanıyorum internete, Türk Telekom marka modemin wifisine bağlanmıyoruz yan odalardan çekmiyor diye.

Televizyonda 60 çıkıyor telefonda 40 çıkıyor değişiyor cihaza göre ama peş peşe 2 test yapınca onlar da farklı çıkıyor.

Router bağlı şuan modeme modeli Huawei AX2 onunla bağlanıyorum internete, Türk Telekom marka modemin wifisine bağlanmıyoruz yan odalardan çekmiyor diye.

Televizyonda 60 çıkıyor telefonda 40 çıkıyor değişiyor cihaza göre ama peş peşe 2 test yapınca onlar da farklı çıkıyor.
evde kablolu internete bağlanan bir cihazdan test edin ve bu cihazın yüksek hızlara erişebileceğinden emin olmanız lazım wifi üzerindeki testler çok sağlıklı değil

evde kablolu internete bağlanan bir cihazdan test edin ve bu cihazın yüksek hızlara erişebileceğinden emin olmanız lazım wifi üzerindeki testler çok sağlıklı değil
Kablolu bağlantı destekleyen cihaz yok sanırım laptopta da yok kablo girişi.

Kablolu bağlantı destekleyen cihaz yok sanırım laptopta da yok kablo girişi.
usb ethernet dönüştürücüsü ile deneyebilirsiniz çok pahalı olmayan bir şey yakında elektronik marketler varsa rahat bulursunuz

yada başkasından ödünç laptop isteyin yada dönüştürücü

Hocam siz dün de konu açtınız ama sizin anlamadığınız bir şey var size fiber altyapı çekildi diye en yüksek hızı vericekler anlamına gelmiyor fiberde yaklaşık 5 seçeneğiniz oluyor
25MBPS 35MBPS 50MBPS 75MBPS 100MBPS
Yanlış hatırlamıyorsam bunlar olmalı size 25mbpslik en düşük paketi vermişler ve buna 800 tl demişler sizin yapabiliceğiniz hiç bir şey yok mecbur türk telekomu arayıp olayı anlatıcaksınız fiber internet en hızlı internet demek değildir yani
Hocam fiber paket diye bir şey yok o sadece isim. Ara müşteri hizmetlerini kullandığın paketteki mbps değerini öğren eğer diyelim ki 100 ise neden 20 küsür aldığını sor.
Fiber Prime paket diyor 25mbps değilmiş yüksek hız alman lazım bizde sorun yok diyorlar.

Ben 1 Gbps download 50 Mbps upload alıyorum TT'den 650 TL para veriyorum sizin bu paraya 24 almanızın imkanı olmaması lazım wifi bağlantısı yada hız sorununuz var normal değil
1gbps nasil 600 tl ya

Hocam ben 100 mbpsye netspeedde 500 tl ödüyorum
netspeedin telefonlarina falan ulasilmiyordu bi haberler cikmisti orayla ilgili

1gbps nasil 600 tl ya

netspeedin telefonlarina falan ulasilmiyordu bi haberler cikmisti orayla ilgili
10 yıla yakındır tt müşterisiyim ondan olabilir belki

Fiber Prime paket diyor 25mbps değilmiş yüksek hız alman lazım bizde sorun yok diyorlar.
800 tl 25 saçma zaten söylüyorum sana taahatsüz internet alsan bile 800 TL'ye kimse 25 vermez sorun var senin sistemde

10 yıla yakındır tt müşterisiyim ondan olabilir belki

800 tl 25 saçma zaten söylüyorum sana taahatsüz internet alsan bile 800 TL'ye kimse 25 vermez sorun var senin sistemde
Sizin ucuzmuş bana 1000 lira dediler 1000 hızlık tarifeye siz 700 veriyorsunuz 300TL fark var dediler ama fatura 800 geliyor demekki 1000 kabul etsem o da 1100TL fatura gelecek.

bu pcmeraklisi denen kişiye akıl vermeye calismayin ne hali varsa görsün, 800 tlyi 24 mbps internete verip fiber fiber diyerek gezinmeye devam et sen 👍👍👏👏 yok 1080p donmadan oynatiyormus falan bravo çok iyi böyle devam, ........ kacinilmazsa zevk almaya bak derler sende zevk almaya devam

bu pcmeraklisi denen kişiye akıl vermeye calismayin ne hali varsa görsün, 800 tlyi 24 mbps internete verip fiber fiber diyerek gezinmeye devam et sen 👍👍👏👏 yok 1080p donmadan oynatiyormus falan bravo çok iyi böyle devam, ........ kacinilmazsa zevk almaya bak derler sende zevk almaya devam
Sizden yardım bekleyen yok, zaten yardım eden biri de yok anca dalga geçiyorsunuz bir tane mantıklı cevap var mı şu konuda da ben anlamıyorum. Yeni modem alıp sorunu çözeceğim ben hangi modemi alacağımı da ben video izleyip bulurum başka boş mesaj yazmayın buraya.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri