- Reaksiyon skoru
- 1,181
Sana bu saatten sonra yardım yok zıplaya zıplaya git ilk konunda yazdığım cevabı oku yada son verdiğim cevabı da okusan olur ama anlama kapasitörlerinin %100'ü bile kullansan algılamaktan yoksunsunFiberden daha hızlı altyapı var da bizim mi haberimiz yok? bir şey bilmeyenler toplanmış dalga geçiyor buna da forum deniyor sanırım burada, kimse yardım falan etmesin lütfen (gören de yardım etmeye çalışan var sanacak) ben kendim çözerim sorunumu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir tane bilgi içerikli mesajın yok şurda, boş konuşmayı bırakıp başkasına yardım edeceksen et bana bulaşma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya olum SADASADSDASASD hala uğraşıyorsun ne diyim Allah kolaylık versinHOCAM BEN SİZE DÜNDEN BERİ YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORUM!!!!!
Fiberden hızlı altyapı tabii ki de VAR o da GİGAFİBER altyapı hatta ondan da hızlı altyapı var o da METROFİBER oluyor İNTERNETİNİZ FİBER OLUNCA otomatikmen en hızlısı olmuyor FİBER İNTERNETİN EN HIZLISI 100 MBPS veya 500 MBPS ama siz bunu ANLAMAK İSTEMİYORSUNUZ ben size yardımcı olmaya gerçekten çalıştım ama insanda bir sabır vardır siz ezberlemişsiniz FİBER ALTYAPI FİBER ULAN FİBER DEDİĞİN ŞEY ALTYAPININ ADIDIR ben sizinle dalga geçmedim siz beni ciddiye alıp dinleseydiniz ben size istediğiniz kadar yardım ederdim