İnternetimi nasıl hızlandırırım?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Fiberden daha hızlı altyapı var da bizim mi haberimiz yok? bir şey bilmeyenler toplanmış dalga geçiyor buna da forum deniyor sanırım burada, kimse yardım falan etmesin lütfen (gören de yardım etmeye çalışan var sanacak) ben kendim çözerim sorunumu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir tane bilgi içerikli mesajın yok şurda, boş konuşmayı bırakıp başkasına yardım edeceksen et bana bulaşma.
Sana bu saatten sonra yardım yok zıplaya zıplaya git ilk konunda yazdığım cevabı oku yada son verdiğim cevabı da okusan olur ama anlama kapasitörlerinin %100'ü bile kullansan algılamaktan yoksunsun

HOCAM BEN SİZE DÜNDEN BERİ YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORUM!!!!!
Fiberden hızlı altyapı tabii ki de VAR o da GİGAFİBER altyapı hatta ondan da hızlı altyapı var o da METROFİBER oluyor İNTERNETİNİZ FİBER OLUNCA otomatikmen en hızlısı olmuyor FİBER İNTERNETİN EN HIZLISI 100 MBPS veya 500 MBPS ama siz bunu ANLAMAK İSTEMİYORSUNUZ ben size yardımcı olmaya gerçekten çalıştım ama insanda bir sabır vardır siz ezberlemişsiniz FİBER ALTYAPI FİBER ULAN FİBER DEDİĞİN ŞEY ALTYAPININ ADIDIR ben sizinle dalga geçmedim siz beni ciddiye alıp dinleseydiniz ben size istediğiniz kadar yardım ederdim
Ya olum SADASADSDASASD hala uğraşıyorsun ne diyim Allah kolaylık versin

Sana bu saatten sonra yardım yok zıplaya zıplaya git ilk konunda yazdığım cevabı oku yada son verdiğim cevabı da okusan olur ama anlama kapasitörlerinin %100'ü bile kullansan algılamaktan yoksunsun

Ya olum SADASADSDASASD hala uğraşıyorsun ne diyim Allah kolaylık versin
Hocam sinir krizi geçiricem yardım edemesem bile sinirimi atayım hiç değilse delirecem arkadaş sayıyla mı yolluyorlar Allah’ın imtihanı işte

HOCAM BEN SİZE DÜNDEN BERİ YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORUM!!!!!
Fiberden hızlı altyapı tabii ki de VAR o da GİGAFİBER altyapı hatta ondan da hızlı altyapı var o da METROFİBER oluyor İNTERNETİNİZ FİBER OLUNCA otomatikmen en hızlısı olmuyor FİBER İNTERNETİN EN HIZLISI 100 MBPS veya 500 MBPS ama siz bunu ANLAMAK İSTEMİYORSUNUZ ben size yardımcı olmaya gerçekten çalıştım ama insanda bir sabır vardır siz ezberlemişsiniz FİBER ALTYAPI FİBER ULAN FİBER DEDİĞİN ŞEY ALTYAPININ ADIDIR ben sizinle dalga geçmedim siz beni ciddiye alıp dinleseydiniz ben size istediğiniz kadar yardım ederdim
Gigafiber dediğin şey de Metrofiber dediğin şey de “FİBER” bundan hızlı bir şey yok onların çalışma mantığı da aynı.

Gigafiber dediğin şey Türknetin fiberi, Türk Telekom’un çektiğinden farklı bir şey değil, Metrofiber de aynı ama normalde aynı kablodan 10 kişi kullanıyorsa Metroda kablo sana özel oluyor tek fark bu.

Ben en hızlı internet bende de demiyorum, konu açtım ve genel olarak internetime yavaş dendi ben de bunda bir sorun varsa çözüp hızlandırayım diye konu açtım. Buna karşın konudaki herkes sorun yokmuş gibi benim kazıklandığımı ima etti dalga geçti.

Hocam sinir krizi geçiricem yardım edemesem bile sinirimi atayım hiç değilse delirecem arkadaş sayıyla mı yolluyorlar Allah’ın imtihanı işte
At at iyi gelir :D bak ben barış beyi ekliyorum :D

O kadar sığır ki gigafiberle metro fiberi markasal sanıyor Gigafiberin 1K mbit olduğuna metro internetin 10K mbit olduğunu bile anlayamıyor :D

Anlaşılmadıysa madde madde yazayım.

Diyorum ki zaten fiber tarifedeyim ucuz tarifede falan değilim zaten 800 lira veriyorum, buna rağmen sanki para vermeyip ucuzunu almışım gibi davrananlar var.

Benim sorunum hızın neden düşük olduğu ve pingin neden yüksek olduğu, kimin kaç liraya internet kullandığı umrumda değil adam gelmiş ben 600 veriyorum seni kazıklamışlar diyor benim sorum o değil ki bana çözüm gerek.

En son Türk Telekoma sordum modemi değiştir modemdendir sistemde sorun gözükmüyor dediler modemi değiştireceğim, foruma konu açıp modem önerisi istedim yine modem önermek yerine dalga geçtiler.

Artık kendim bir modem bulup sorunu çözeceğim burası forum mu dalga geçme platformu mu belli değil çünkü. Arada yardım etmeyi deneyen varsa da diğer mesajların arasına kaynadıysa kusura bakmasın ama kalanlar fazlasıyla üstüne alınabilir.
kablonetteki musteri hizmetlerinin arsizligi geldi aklima. ayrilmadan once modem kotu , modemi begenmiyorsan git cogaltici al diye dalga gecmisti birde. ama ben superonline a gecip , kablonetten cikarken de lutfen kalin , size iyi olan modemi verecegiz diye de aglamislardi.

turk telekom sizinle resmen dalga geciyor. almaniz gereken hizin 10 da birini verip , birde gelip size modem mi alin diyorlar. asil onlarin size aninda modem degisimi yapmalari gerekiyor.

At at iyi gelir :D bak ben barış beyi ekliyorum :D

O kadar sığır ki gigafiberle metro fiberi markasal sanıyor Gigafiberin 1K mbit olduğuna metro internetin 10K mbit olduğunu bile anlayamıyor :D
Yok hocam bunları bilinçli gönderiyorlar

Gigafiber dediğin şey de Metrofiber dediğin şey de “FİBER” bundan hızlı bir şey yok onların çalışma mantığı da aynı.

Gigafiber dediğin şey Türknetin fiberi, Türk Telekom’un çektiğinden farklı bir şey değil, Metrofiber de aynı ama normalde aynı kablodan 10 kişi kullanıyorsa Metroda kablo sana özel oluyor tek fark bu.

Ben en hızlı internet bende de demiyorum, konu açtım ve genel olarak internetime yavaş dendi ben de bunda bir sorun varsa çözüp hızlandırayım diye konu açtım. Buna karşın konudaki herkes sorun yokmuş gibi benim kazıklandığımı ima etti dalga geçti.
Yok kanka öyle şey mi olur adsl ile vdsl de aynı ikisinin de sonu nasıl olsa dsl ile bitiyor hatta tüm altyapılar aynı nasıl olsa hepsi kablo ile geliyor modem ile dağıtılıyor siz en iyisi adsl alın 😂😂😂😂😂 insanları hafife alarak yardım beklerseniz böyle dalga geçerler

Bence de konu açıp trafik yaratsın milleti banlayalım diye de forumda mod yok olsa ilk bunu banlamalı mod olsam şimdiye banlamıştım :D
Valla hocam neyse ben adsl internete geçeceğim hepsi aynı zaten boşuna para ödüyoruz videomuzu da donmadan kasmadan izleriz mis gibi

Valla hocam neyse ben adsl internete geçeceğim hepsi aynı zaten boşuna para ödüyoruz videomuzu da donmadan kasmadan izleriz mis gibi
Sen adsl kullan ergen ben dial-up'a dönüyorum
:D

Hocam hepsi aynı kasapa gidin bana ev interneti lazım diyin o sizi anlar

Hocam işte ben yeni nesilim şımarıklığa kaçıyor biraz maalesef idare edin beni
fiber hızlı internetin olsa böyle olmazdı yaaaaa zamanın gençleri püüüi :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri