İnternetimi nasıl hızlandırırım?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Allah aşkına başka servis sağlayıcıya geçin ve 50mbps paket istediğinizi söyleyin.
Bu direkt servis sağlayıcı veya modem suçu!

Allah aşkına başka servis sağlayıcıya geçin ve 50mbps paket istediğinizi söyleyin.
Kendi verdikleri modemin wifisini kullanmıyorum bende Huawei AX2 Router vardı onu bağladım kabloyla ondan internet alıyorum modemin wifisi çekmiyor diye ondan olabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka altyapı yok bu arada o yüzden başka internet kullanamam.

Kendi verdikleri modemin wifisini kullanmıyorum bende Huawei AX2 Router vardı onu bağladım kabloyla ondan internet alıyorum modemin wifisi çekmiyor diye ondan olabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka altyapı yok bu arada o yüzden başka internet kullanamam.
Ben sana diyorum istediğin firmadan alabilirsin!!!
Milleti kandırıyorlar başka firmadan alamazsınız diye!!!

Ben sana diyorum istediğin firmadan alabilirsin!!!
Milleti kandırıyorlar başka firmadan alamazsınız diye!!!
Türk Telekom size fiber çektik isterseniz bağlayalım diye kapıya gelene kadar kaç firmayla konuştum hepsi altyapımız yok dedi vermedi.

800 TL hangi paket merak ettim.
24 lük tarifede kaç almayı bekliyorsunuz.:unsure:

Türk Telekom size fiber çektik isterseniz bağlayalım diye kapıya gelene kadar kaç firmayla konuştum hepsi altyapımız yok dedi vermedi.
Daha altyapı sorgusunda sizin fiber mi vdsl mi adsl mi değerleriniz daha işlenmemiş.

Yani herhangi bir firma baksa sizin daireye sizde internetini i sini bile görmez!

Buradan altyapı sorgulama yap.
(Türk Telekom ile anlaşması var 1000mbps verebilir, tabii ki parasına göre.)

Gerekirse buradan konuş al buradan!

Hocam siz dün de konu açtınız ama sizin anlamadığınız bir şey var size fiber altyapı çekildi diye en yüksek hızı vericekler anlamına gelmiyor fiberde yaklaşık 5 seçeneğiniz oluyor
25MBPS 35MBPS 50MBPS 75MBPS 100MBPS
Yanlış hatırlamıyorsam bunlar olmalı size 25mbpslik en düşük paketi vermişler ve buna 800 tl demişler sizin yapabiliceğiniz hiç bir şey yok mecbur türk telekomu arayıp olayı anlatıcaksınız fiber internet en hızlı internet demek değildir yani

Fiber paketi işte o pakette maksimum hızı sınırlıyorlar mı bilmiyorum.
Hocam fiber paket diye bir şey yok o sadece isim. Ara müşteri hizmetlerini kullandığın paketteki mbps değerini öğren eğer diyelim ki 100 ise neden 20 küsür aldığını sor.

Hocam fiber paket diye bir şey yok o sadece isim. Ara müşteri hizmetlerini kullandığın paketteki mbps değerini öğren eğer diyelim ki 100 ise neden 20 küsür aldığını sor.
Hocam muhtemelen 24 mbps bağlamışlardır çünkü altyapı yeni çekildiğinde size hiç bir paket bilgisi falan vermiyorsalar en düşük hızı veriyorlar ama 50 mbps de olabilir ben en son geçen sene tt şubesine gittiğimde 50 mbps 750 tl idi şimdi 24 mbps 800 olamaz herhalde

Sorayım ama hızlı paket istemiştim düşük vermemişlerdir bence.

Hocam muhtemelen 24 mbps bağlamışlardır çünkü altyapı yeni çekildiğinde size hiç bir paket bilgisi falan vermiyorsalar en düşük hızı veriyorlar ama 50 mbps de olabilir ben en son geçen sene tt şubesine gittiğimde 50 mbps 750 tl idi şimdi 24 mbps 800 olamaz herhalde
doğru 25 bağlamışlardır fiber oldugu icin vdsl e gore pahalı biz 50mbps vdsl engelli indirimi ile birlikte tt ye 600 kusur oduyoruz

Ben 1 Gbps download 50 Mbps upload alıyorum TT'den 650 TL para veriyorum sizin bu paraya 24 almanızın imkanı olmaması lazım wifi bağlantısı yada hız sorununuz var normal değil

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri