9060xt sistem önerisi

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,312
Ani bir ehliyet alma serüveni patlak verdiği için 5060ti değil de 9060xt almayı düşündüm.

Mümkünse 34 35k olsun am5 9060xt sistem öneriniz varmı? 32 ram olması önemli kriter.

Cillop gibi parçalar ile 37 38k bandında 9060xt toplanıyor tek tek alaraktan hazır olarak 35 e güzel şeyler vardır diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu aralar 50 defa attım bu sistemi.İncehesap benim kadar reklam yapmadı heralde:)
Ssd samsung 990
Anakart B650M R
Ram de en popüler ram zaten bi 16lık ta kendin alıp takarsın
Bunların hepsi 37 civari yapıyor bütçene göre 3ünden birini kısarsın

Bu aralar 50 defa attım bu sistemi.İncehesap benim kadar reklam yapmadı heralde:)
Ssd samsung 990
Anakart B650M R
Ram de en popüler ram zaten bi 16lık ta kendin alıp takarsın
Bunların hepsi 37 civari yapıyor bütçene göre 3ünden birini kısarsın

Hocam kasa PSU ve soğutucu çok kötü 37k yapıyor tek tek toplasam daha güzel parçalarla 38k cillop gibi dizilir avantajı yok pek

Aynı kasa soğutmasız 40600 yapıyor tek tek toplayınca.Segotepin psu idare edecek bir model tierliste bakabilirsin.Hazır sistemlerin nereyedse hicbirinde iyi soğutma olmaz zaten.Bu fiyatlarda alınabilecek en iyi model.Tek tek toplamak size kalmış tabi

Aynı kasa soğutmasız 40600 yapıyor tek tek toplayınca.Segotepin psu idare edecek bir model tierliste bakabilirsin.Hazır sistemlerin nereyedse hicbirinde iyi soğutma olmaz zaten.Bu fiyatlarda alınabilecek en iyi model.Tek tek toplamak size kalmış tabi
Aynı bileşenler ile değilde muadil ve daha kaliteliler ile toplasanız 40 da aşağıda bir fiyat oluyor. Kasa PSU soğutucu gayet kaliteli marka oluyor üstelik

Muadil veya "daha kaliteli",aynı zamanda daha ucuz parçaları rica etsem yazar mısınız

Muadil veya "daha kaliteli",aynı zamanda daha ucuz parçaları rica etsem yazar mısınız
Hocam Allah aşkına attığınız hazır sistemdeki parçaların sıfırı ile hesaplıyorsunuz. 40k para çıkartıp geliyorsunuz. İsteyen gidip bakabilir çok daha kaliteli ucuz parçalar 40k altına toplanıyor kim ne derse desin o sistemde avantaj göremedim.

38kya cillop gibi dizdiğiniz kasayı görmek çok isterdim.Ortaya iddia atıp en az bu parçaların muadilini daha ucuza toplarım deyip,isteyen gidip bakabilir demeniz abes olmuş.Bir dahakine bu duruma düşmemek için bilmişlik taslamadan önce dedikleriniz doğru mu diye kontrol ederseniz faydanıza olur.

38kya cillop gibi dizdiğiniz kasayı görmek çok isterdim.Ortaya iddia atıp en az bu parçaların muadilini daha ucuza toplarım deyip,isteyen gidip bakabilir demeniz abes olmuş.Bir dahakine bu duruma düşmemek için bilmişlik taslamadan önce dedikleriniz doğru mu diye kontrol ederseniz faydanıza olur.
Dediklerim doğru git bak hadi tek tek topla bakalım işim gücüm var sana neyi kanıtlayayim?

Ani bir ehliyet alma serüveni patlak verdiği için 5060ti değil de 9060xt almayı düşündüm.

Mümkünse 34 35k olsun am5 9060xt sistem öneriniz varmı? 32 ram olması önemli kriter.

Cillop gibi parçalar ile 37 38k bandında 9060xt toplanıyor tek tek alaraktan hazır olarak 35 e güzel şeyler vardır diye düşünüyorum
Suan bu tarz bi 9060xt sistem kalmadi maalesef illaki birkac parcasi dandik oluyor. Stoklar ciddi olarak azaldi fiyat cazibesi sebebiyle. Tek tek alirsaniz suan fark cok az veya sitelerdekileri ozellestirmeniz gerek

bu paralara hazır sistem yok kendiniz 2.el sıfır diziceksiniz

mesela 2.el 7500f ve gene 2.elden rtx 4070 alarak 9060xt yerine rtx 4070 li sistem toplayabilrisiniz

bu paralara hazır sistem yok kendiniz 2.el sıfır diziceksiniz

mesela 2.el 7500f ve gene 2.elden rtx 4070 alarak 9060xt yerine rtx 4070 li sistem toplayabilrisiniz
2. Ele hiç yanaşmıyor bizimkiler ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,293
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri