nixon52
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
bende önermiyorum bir arkadaşım intel istiyor onun için bakıyorumintel önermiyorum.
bende önermiyorum bir arkadaşım intel istiyor onun için bakıyorumintel önermiyorum.
31K bütçeye bir sistem önerir misin?intel önermiyorum.
60 bin TL bütcem var bı tık daha çıkıcam üst seviye istiyorum amacım genel olarak oyun olucak belki yayın açarım 5070ti 16gb yada 9070xt 16 istiyorum işlemcide ryzen 5 7500f den üst bişey istiyorum intelde olabilir ama bı tık pahalı oluyo ama AMD bence ideal senin keyfine bırakıyorum hazır sistemde olabilir fırsatlı varsaBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
60 bin TL bütcem var bı tık daha çıkıcam üst seviye istiyorum amacım genel olarak oyun olucak belki yayın açarım 5070ti 16gb yada 9070xt 16 istiyorum işlemcide ryzen 5 7500f den üst bişey istiyorum intelde olabilir ama bı tık pahalı oluyo ama AMD bence ideal senin keyfine bırakıyorum hazır sistemde olabilir fırsatlı varsa
Hocam size zahmet maks. 40k ya full oyun oynamak için bir sistem dizer misiniz
Alıntıyı görüntüleGravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
Hiçbiri. Turboxun yan markası felan mı ne bu?![]()
Ramtech Bilgisayar
Ramtech Bilgisayar’da gaming bilgisayarları ve hazır sistem bilgisayarlarda cazip fiyatlar ve hızlı teslimat avantajıyla şimdi alışveriş yapın.www.ramtechbilgisayar.com
Hocam bana buradaki hazır sistemlerden hangisini önerirsinizi 5060ti olan sistemlerden birisini almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz acaba?
tanıdık olduğu için oradan alacağım hangisini almalıyım sence fiyatta yardımcı olacaklarını söyledilerHiçbiri. Turboxun yan markası felan mı ne bu?
toplam bütçe 75-80k Mecut ekran kartını geri gönderecem. Sadece kasa lazım hocam. 3dsmax corona render revit lumion gibi render programları kullanıyorum. Arada oyun da oynarım. sistem toplayabilr misinKalan bütçe nedir? Keşke nvidia alsaydınız. Renderda amd yanına yaklaşamaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartını 5070Ti yapın.
Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
60 - 65 k işlemci ve ekran kartı isteğim olacak ama ryzen 7 7800x3d - rx 9070 xtBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
9070XT zorunlu mu?60 - 65 k işlemci ve ekran kartı isteğim olacak ama ryzen 7 7800x3d - rx 9070 xt
Hazır mı toplama mı?toplam bütçe 75-80k Mecut ekran kartını geri gönderecem. Sadece kasa lazım hocam. 3dsmax corona render revit lumion gibi render programları kullanıyorum. Arada oyun da oynarım. sistem toplayabilr misin
Alınır.50k-55k bütçe öneri.İşlemci ryzen 7 7800x3d olursa iyi olur.240 hz 1080 p monitörüm var.Fps ağırlıklı oyun oynuyorum.Hazır elimde sıfır phantom spirit 120se var.Gravix 5A özelleştirdim.Bakabilir misiniz?