RX 9060 XT EKRAN KARTI KULLANILMIYOR

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar benim ryzen 5 7500F işlemcim, RX 9060 XT 16gb ekran kartım var. Spiderman 2 oynarken fark ettim, oyun çok kasıyordu, ekran kartım kullanılmıyor sanırım. Nasıl aktif hale getiririm

Arkadaşlar benim ryzen 5 7500F işlemcim, RX 9060 XT 16gb ekran kartım var. Spiderman 2 oynarken fark ettim, oyun çok kasıyordu, ekran kartım kullanılmıyor sanırım. Nasıl aktif hale getiririm
Ekran kartınız aktiftir zaten hocam olmasa görüntü alamazsınız. Driver leri kurdunuzmu?

İşlemcinin dahili grafik kartı varsa görüntü alır yine. (ekran kartını kullanmadan)

umarım dp ya da hdmi kablosunu ekran kartına takmışsındır bro

umarım dp ya da hdmi kablosunu ekran kartına takmışsındır bro
olum onu yapmasa görüntü gelmez ki onu da yapamaz herhalde aw akjlsdkjlas 7500f kendi içinde dahili kartı yokki öyle bir şey imkansız adsjladsjladsjlasd

olum onu yapmasa görüntü gelmez ki onu da yapamaz herhalde aw akjlsdkjlas 7500f kendi içinde dahili kartı yokki öyle bir şey imkansız adsjladsjladsjlasd
direk başlığı okuyunca yazdim aciklamaya bakmadim hic :D

amd nin kendi yazılımını indirdin mi kardeşim? indirip driver kurulumunu ypatın mı driver kurulurken ekranın gitti gitti geldi mi? windows tuşuna bas aygıt yönetici yaz görüntü bağdaştırıcısında kartın adı yazıyorsa sisteme kendini tanıtmıştır yoksa driver kurucaksın

Geri