Her şeyi kafaya takıyom

İntel.

80+
Reaksiyon skoru
42
beyler her şeyi kafaya takıyom bu sizde varmı mesela şu 2 yıldır geleceği düşünürüm her gün illa aklıma gelir yani çok düşünürüm ve takarım kafama bilgisayara küçük bişe olsun onu bile takarım kafaya önünede geçemiyom

Son düzenleme:
oyalanacak bir şeyler bulursan bu kadar kafa takmazsın

bir şeyler üretmek veya tüketmek dağıtabilir ilgileneceğin veya okuyabileceğin bilim kurgularda olur, ben bir ara GoT evrenine fena takmıştım keza LoTR da bu konuda çok iyi, bu düşünme sıkıntısı dönem dönem herkesde olur. Boş durmaman lazım ve artı olarak unutma olan oldu ve geçmişte kaldı artık değiştiremezsin, önüne bakman lazım eğer sürekli geçmişte ki olayları düşünerek ve takıntı yaparak yaşarsan kendi hayatını yaşamazsın bu yüzden anlık olaylardan keyif almaya bak, oturup meyve yerken hızlıca değil tat alarak yemeye çalış, bir şeyi yaparken sadece tüketmek için değil zevk ve haz alarak yapmaya çalışırsan bu konuda biraz daha iyi hissedebilirsin, ben bu konuyu kendi sözlerimle şöyle özetliyorum, geçmiş pişmanlık, gelecek ise endişe ve kaygı dolu ama şu an ise bir hediye.

Geri