Gönderdiğin ürün her neyse onun kendi servise ulaşmış onlar kontrol ediyor demekvatan servis takip formunda yetkili servis kontrolünde ne demek
Tanı ve Onarımda mı anlamına geliyor
Baya uzun süredir aynı etikette 9 iş günü geçti kontrol bu kadar uzun sürer miGönderdiğin ürün her neyse onun kendi servise ulaşmış onlar kontrol ediyor demek
Resmi tatili ve haftasonlarını saymaBaya uzun süredir aynı etikette 9 iş günü geçti kontrol bu kadar uzun sürer mi
Zaten iş günü olarak saydım onları çıkardımResmi tatili ve haftasonlarını sayma
Ne gönderdin?Zaten iş günü olarak saydım onları çıkardım
Oyuncu laptopumuNe gönderdin?
Markası neydi? Sen hangi şehirdesin?Oyuncu laptopumu
Oyuncu laptopumu
Ben çorludayım markası ASUs rog servise varış süresinden hesapladımMarkası neydi? Sen hangi şehirdesin?
Kendin göndersen daha hızlı alırdın vatan üstünden gönderdiğin için aradaki aracı süresi de var 15 gün minimum 30 gün limiti var zaten normal süresiBen çorludayım markası ASUs rog servise varış süresinden hesapladım
Vatan 9 temmuzda cihazı teslim etti cihazı 9 iş günüdür servisteKendin göndersen daha hızlı alırdın vatan üstünden gönderdiğin için aradaki aracı süresi de var 15 gün minimum 30 gün limiti var zaten normal süresi
7 gün olmuş daha 9unda verdiysenVatan 9 temmuzda cihazı teslim etti cihazı 9 iş günüdür serviste
Servis bu perşembe 7 gün olduğunu söyledi cumartesi ve vardığı günü de saymışlar bu mantıkla bugün 9 oluyor7 gün olmuş daha 9unda verdiysen
Kontrolü altında onarım yapılıyor olabilir miServis bu perşembe 7 gün olduğunu söyledi cumartesi ve vardığı günü de saymışlar bu mantıkla bugün 9 oluyor