Çözüldü✓ Babama AMD'nin Kötü Olmadığını Nasıl Anlatırım?

Biliyoruz ve yapıyoruz zaten de Nvidia almak varken neden çuvalla para verdiğimiz kartın 3-4 ayda bir sorununu çözmekle uğraşıyorum diye düşünüyorum şahsen. Sen karta 30 bin verir sonra hangi driver stabil diye ararım çöken driveri temizlerim yenisini kurarım falan diyorsan sen alabilirsin AMD.
niye daha geçen haftaya kadar nvidia nın mobil dahil rtx 4000 ve 5000 serileri nin driverleri bomba patlar gibi oyunun ortasında patlıyordu. amd kullanıcısı olmama rağman nvidia driver lerini önermek ten hangisinin sıkıntılı hangisinin sorunsuz olduğunu ezberledim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak üstüne alınan nasıl alınıyor 😂 hiç hangi driver stabil diye aramadım sadece 6800 kullanırken msı yazılımından yaptığım ışık ayarı olmuyor diye bir önceki sürüme geçtim 6900xt de de daha hiç öyle bir arayış içinde olmadım rx 5500 kullanıp kullanıp geliyorsunuz ya da hepiniz birbirinizden aynı şeyi görüp yazıyorsunuz
boşver reis uğraşılmaz bunun la

Öyle bilgissyar öğretmeni olmaz.

Bak üstüne alınan nasıl alınıyor 😂 hiç hangi driver stabil diye aramadım sadece 6800 kullanırken msı yazılımından yaptığım ışık ayarı olmuyor diye bir önceki sürüme geçtim 6900xt de de daha hiç öyle bir arayış içinde olmadım rx 5500 kullanıp kullanıp geliyorsunuz ya da hepiniz birbirinizden aynı şeyi görüp yazıyorsunuz
Nvidiadan çok AMD kullandım, hep daha ucuza daha güçlü falan diye ikna ettiler ama sorunsuz diyenler ya hiç AMD kullanmamış ya da şansına iyi kart denk gelmiş başka açıklaması yok bunun. Param olsa da AMD nin yüzüne bakmam Nvidia emsali neyse alırım kimse kusura bakmasın.

Nvidiadan çok AMD kullandım, hep daha ucuza daha güçlü falan diye ikna ettiler ama sorunsuz diyenler ya hiç AMD kullanmamış ya da şansına iyi kart denk gelmiş başka açıklaması yok bunun. Param olsa da AMD nin yüzüne bakmam Nvidia emsali neyse alırım kimse kusura bakmasın.
Paranın olup olmaması bizi ilgilendirmez ne alıp almamam da bizi ilgilendirmez 5500xt kullanırken bir kere driver çöktü başka bir sorun yaşamadım fps artırmak için her ayar açarsanız tabi sorun yaşarsınıx

niye daha geçen haftaya kadar nvidia nın mobil dahil rtx 4000 ve 5000 serileri nin driverleri bomba patlar gibi oyunun ortasında patlıyordu. amd kullanıcısı olmama rağman nvidia driver lerini önermek ten hangisinin sıkıntılı hangisinin sorunsuz olduğunu ezberledim :D

boşver reis uğraşılmaz bunun la
Nvidia son zamanlarda oldu driver sorunları ama çözdüler büyük ihtimalle

arkadaşlar babam 15 senelik falan bilgisayar öğretmeni. rx 500-400 serisinden beri amd ekran kartlarına eline sürmedi. 9070xt gösteriyorum, onu alma 5070 al diyor. nasıl amd'nin daha f/p olduğunu anlatırım? eskisi kadar kötü olmadığını anlatırım?
parayı veren düdüğü çalar

Paranın olup olmaması bizi ilgilendirmez ne alıp almamam da bizi ilgilendirmez 5500xt kullanırken bir kere driver çöktü başka bir sorun yaşamadım fps artırmak için her ayar açarsanız tabi sorun yaşarsınıx
Sana sorunsuz kart geldi diye AMD sorunsuz olmuyor, AMD alınmaz demiyorum zaten desem benim ucuz diye yıllardır AMD kullanmam saçma olurdu ama Nvidia gibi stabil olmadığını kabullenmek lazım.

Sana sorunsuz kart geldi diye AMD sorunsuz olmuyor, AMD alınmaz demiyorum zaten desem benim ucuz diye yıllardır AMD kullanmam saçma olurdu ama Nvidia gibi stabil olmadığını kabullenmek lazım.
Sorunlu ya da sorunsuz kart yoktur bilinçli ya da bilinçsiz kullanıcı vardır

Aradaki 12 bin TL'yi sen veriyorsan neden alamasın.
12k mı var 5070 ile rtx5000 arasında amd fanboyluğu-nvidia fanboyluğu yapmaya gerek yok ben 7-8 defa 3060ti ile driver çökmesi yaşadım ve sürücü bozulması nedeniyle 3-4 defa format atmak zorunda kaldım

12k mı var 5070 ile rtx5000 arasında amd fanboyluğu-nvidia fanboyluğu yapmaya gerek yok ben 7-8 defa 3060ti ile driver çökmesi yaşadım ve sürücü bozulması nedeniyle 3-4 defa format atmak zorunda kaldım
rtx 5000 ne hocam anlamadım öyle bir model mi var seri o

Ben 5080 dedin sandım "rtx5000" nedir?
Umarım bu kartı demiyorsundur.

Ben 5080 dedin sandım "rtx5000" nedir?
Umarım bu kartı demiyorsundur.
evet bundan bahsediyorum onu alan o parayı verir diyen hangi ileri zeka ise
rtx 5000 ne hocam anlamadım öyle bir model mi var seri o

10 bin TL fazlasına 5070 Ti var zaten, Ti alabilen adam gidip de 9070 XT'ye bulaşmaz ama düz 5070 yerine 9070 XT daha mantıklı.

5070 Ti aldırabilirseniz şu modeli öneririm.
bu arkadaş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri