Tecno camon 40 premier aldım H.O mu G.O mu

trenboloneren

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,131
Normalde İPhone 15 16e almayı düşünüyordum ama bir türlü kart limiti taksit vs ayarlayamadım yurtdisi apple zaten sorun benim için 16k verip yd camon 40 premier aldım şuan güncel cihazım da camon 20 pro tecno dan yazılım vs konularda memnunum zaten

Normalde İPhone 15 16e almayı düşünüyordum ama bir türlü kart limiti taksit vs ayarlayamadım yurtdisi apple zaten sorun benim için 16k verip yd camon 40 premier aldım şuan güncel cihazım da camon 20 pro tecno dan yazılım vs konularda memnunum zaten
Camon serisi çok kötü bende 20 pro kullanıyorum kardeşimde düz 30 var telefonlar acayip ısınıyor iade et yd samsung falan al ya da a34 a56 fslan bak yurt içi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımı nasıl beğeniyor anlamadım çok kötü yazılımı

Camon serisi çok kötü bende 20 pro kullanıyorum kardeşimde düz 30 var telefonlar acayip ısınıyor iade et yd samsung falan al ya da a34 a56 fslan bak yurt içi

Yazılımı nasıl beğeniyor anlamadım çok kötü yazılımı
Valla Bana bir sorun yaşatmadı 20 pro ısınma anlamında da yd yine

Yazılım da yani Xiaomi den iyi reklam yok en azından

Valla Bana bir sorun yaşatmadı 20 pro ısınma anlamında da yd yine

Yazılım da yani Xiaomi den iyi reklam yok en azından
Hypros ile hiosu mu karşılaştırdın sen 😂

İkinci telefonum var poco x6 pro dns girdim reklem vermiyor

Note serisinde dns dahi olsa kendi uygulamalarinda sorun çıkıyordu o video oynatıcı vs uygulaması vardı
Tamam note serisi alma o zaman ben sana xiaomi de al demedimki ne alaka şimdi samsung önerdim Android alıcaksan 1 samsung 2 xiaomi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,674
Üyeler
183,876
Son üye
rmhturk
Geri