100K Sistem İçin Önerilerinizi Bekliyorum

Ekran kartını muhtemelen sık sık değiştiririm o sebeple PSU sorun yaratmasın diye öyle seçim yaptım hocam. Kaliteli PSU seçmek düşündüğümden zor işmiş 6'ya öneriniz varsa öneriye açığım.
Normalde başka model önerecektim de 7 bine bu da iyiymiş buna bakabilirsiniz en tepe seviye sayılabilecek Platinium sertifikali bir model marka da güvenilir.

kasa önerim

ssd

sıvı soğutma

rgbsiz sıvı spüutma

psu isteğe bağlo 1650 de seçebilirsiniz

monitörde öğrenci indirimni ile alabilrisiniz

anakart uyguna isterseniz

rgbsiz ram

bunlar öneri istediğinizi eklliyebilirsiniz
Hocam döktürmüşsünüz. Enermax'ın bu PSU'sunu duymuştum ama ben bakarken kalmamıştı piyasada. Nzxt'nin kasalarını gerçekten çok beğeniyorum. Hepsi birbirinden güzel tavsiyeler olmuş çok sağolun.

Normalde başka model önerecektim de 7 bine bu da iyiymiş buna bakabilirsiniz en tepe seviye sayılabilecek Platinium sertifikali bir model marka da güvenilir.
attığımın fp olarak iyi olduğunu düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam döktürmüşsünüz. Enermax'ın bu PSU'sunu duymuştum ama ben bakarken kalmamıştı piyasada. Nzxt'nin kasalarını gerçekten çok beğeniyorum. Hepsi birbirinden güzel tavsiyeler olmuş çok sağolun.
bişi değil beğendiyseniz ne mutlu

Ekran kartını muhtemelen sık sık değiştiririm o sebeple PSU sorun yaratmasın diye öyle seçim yaptım hocam. Kaliteli PSU seçmek düşündüğümden zor işmiş 6'ya öneriniz varsa öneriye açığım.
Ek olarak bu da güzel, Tier Listlerde en üst seviyede genelde, Asus ROG Loki serisi ile aynı seviyede yani, ve 1200W ama fiyat yine 8K.

80 Plus Platinium çok cezbedici ancak Rajintek'in PSU üreticisini bilmiyorum. Yine de teşekkür ederim hocam

Ek olarak bu da güzel, Tier Listlerde en üst seviyede genelde, Asus ROG Loki serisi ile aynı seviyede yani, ve 1200W ama fiyat yine 8K.
Shroud hocamdan taze f/p bir PSU önerisi geldi hocam ama yine de sağolun

Monitörü niye asus almadınız :D
Güzel soru gerçekten 😁. Kasa dışı diye dikkat etmemişim herhalde 😂

220w soğutuyor gözüküyor incelemeler ancak önerdiğiniz bir soğutucu varsa öneriniz bekliyorum hocam
Arkadaşın attıgı gibi artic öneririm pişman olmazsın.

Screenshot_20250721_005843.webp
Shroud hocanın önerileriyle taş gibi sistem oldu. İndirim muhabbetini de halledebilirsem çok daha uygunu bile gelmiş olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,632
Üyeler
183,149
Son üye
ferhat2112
Geri