- Reaksiyon skoru
- 948
İhtiyaçtan Ziyade Apple Piyasasına Göre Hızlı Ve Yüksek Kar Getirir Ama Sorunu Var .Buda olabilir hocam size kalmış telefon konusunda bir şey diyemem ihtiyacınıza bağlı
İhtiyaçtan Ziyade Apple Piyasasına Göre Hızlı Ve Yüksek Kar Getirir Ama Sorunu Var .Buda olabilir hocam size kalmış telefon konusunda bir şey diyemem ihtiyacınıza bağlı
Valla bende iphone'dan anlamıyorum ama arka kırık kamera 3x'den sonra titreme yapıyor falan demiş sağlam düşmüştür o telefonArkası kırık falan demiş anlamıyorum ben telefondan pek
Biraz daha ilanda kalcak gibiİhtiyaçtan Ziyade Apple Piyasasına Göre Hızlı Ve Yüksek Kar Getirir Ama Sorunu Var .
Telefonu düşürmüş ve arka kapakla birlikte iç aksamda sıkıntı var kamera lensi sıkıntıda 3xe getirince oryantal oynuyor değmezArkası kırık falan demiş anlamıyorum ben telefondan pek
Boşver belki başka teklif gelir PC yeValla bende iphone'dan anlamıyorum ama arka kırık kamera 3x'den sonra titreme yapıyor falan demiş sağlam düşmüştür o telefon
Acelen Yoksa Kalsın Güzel Teklifler Geliyor SanaBiraz daha ilanda kalcak gibi
Aynen bu arada hepinize teşekkürler arkadaşlar biraz daha ilanda bekleyecek daha iyi bir teklif çıkacağına inanıyorumAcelen Yoksa Kalsın Güzel Teklifler Geliyor Sana![]()
Senin sistemin alternatifi r5 2600 16gb ram a520-b450'li 1660'lı sistem olarak 10k lara falan denk geliyor monitör dahilse o zaman fiyatı az arttır monitörün kaarını kat sistemin yaşı 3 daha ortalama yeni sayılırBoşver belki başka teklif gelir PC ye
Açıklamaya Apple Telefonlar İle Takas Olur Yaz Yüksek Bir Model Gelirse Kar Oranın Artar .Aynen bu arada hepinize teşekkürler arkadaşlar biraz daha ilanda bekleyecek daha iyi bir teklif çıkacağına inanıyorum
12 teklif geldiHe Biz Toplu 10K'ya Kabul Edersin Diye Düşündük .
O Zaman Kasayı Şimdi Alsın Monitörü Parası Olunca Veya Sen Ayrı Satarsın .
12 teklif geldiMonitörsüz 10k monitörle 14e bırakırım güzel hatrına 13.5 de la