Çözüldü✓ Monitörün hoparlörü görünmüyor

Berk38

80+
Reaksiyon skoru
10
arkadaşlar bugün bilgisayara format attıktan sonra aşağıda fotoğrafta da gördüğünüz gibi monitörümün hoparlörü görünmüyor ekran kartını güncelledim realtek ses driverı kurdum fakat düzelmiyor yardımcı olabilecek var mı ?

Ekler

• 1753051513885.webp
    1753051513885.webp
    4 KB · Hit: 18
arkadaşlar bugün bilgisayara format attıktan sonra aşağıda fotoğrafta da gördüğünüz gibi monitörümün hoparlörü görünmüyor ekran kartını güncelledim realtek ses driverı kurdum fakat düzelmiyor yardımcı olabilecek var mı ?
OSD menüden reset at birde Windows Ctrl Shift B dene

Monitör İçin Realtek Yüklemene Gerek Yok Ekran Kartı Driverını Güncellediğinde HDMI İle Ses Seçeneği Otomatik Gelecektir .

asus vg249q3a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denedim ikisi de işe yaramadı
HDMI İle Mi ? & Display Port İle Mi ?

Hangisi İle Bağlı Monitöre Display İse Ses Vermez .

hocam format atmadan önce de dp ile bağlıydı fakat ses veriyordu ama şimdi vermiyor
OSD menüden mutelemiş olmayasın oradaki ses oranına bak ses 50 veya altıysa bazen cihaz çalışmıyor ses tam gelmediği için bende auxla bağlı sesi %50 yapınca çalıştırmıyor kendini

OSD menüden mutelemiş olmayasın oradaki ses oranına bak ses 50 veya altıysa bazen cihaz çalışmıyor ses tam gelmediği için bende auxla bağlı sesi %50 yapınca çalıştırmıyor kendini
hocam onunla alakası yok direkt hoparlör seçeneğinde monitör yok

hocam format atmadan önce de dp ile bağlıydı fakat ses veriyordu ama şimdi vermiyor
Hdmı İle Denemeni Öneririm Olmazsa Tekrar Sıfırdan Format Atıp Driver'ları İlk Windows Update İle Yapmanı Tavsiye Edeceğim .

Geri