OSD menüden reset at birde Windows Ctrl Shift B denearkadaşlar bugün bilgisayara format attıktan sonra aşağıda fotoğrafta da gördüğünüz gibi monitörümün hoparlörü görünmüyor ekran kartını güncelledim realtek ses driverı kurdum fakat düzelmiyor yardımcı olabilecek var mı ?
Monitör İçin Realtek Yüklemene Gerek Yok Ekran Kartı Driverını Güncellediğinde HDMI İle Ses Seçeneği Otomatik Gelecektir .arkadaşlar bugün bilgisayara format attıktan sonra aşağıda fotoğrafta da gördüğünüz gibi monitörümün hoparlörü görünmüyor ekran kartını güncelledim realtek ses driverı kurdum fakat düzelmiyor yardımcı olabilecek var mı ?
olmadı hocamMonitör İçin Realtek Yüklemene Gerek Yok Ekran Kartı Driverını Güncellediğinde HDMI İle Ses Seçeneği Otomatik Gelecektir .
Monitör Nedir ?olmadı hocam
OSD menüden reset at birde Windows Ctrl Shift B dene
asus vg249q3aMonitör Nedir ?
denedim ikisi de işe yaramadıOSD menüden reset at birde Windows Ctrl Shift B dene
DDU ile silip tekrar kurasus vg249q3a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
denedim ikisi de işe yaramadı
HDMI İle Mi ? & Display Port İle Mi ?asus vg249q3a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
denedim ikisi de işe yaramadı
hocam format atmadan önce de dp ile bağlıydı fakat ses veriyordu ama şimdi vermiyorHDMI İle Mi ? & Display Port İle Mi ?
Hangisi İle Bağlı Monitöre Display İse Ses Vermez .
OSD menüden mutelemiş olmayasın oradaki ses oranına bak ses 50 veya altıysa bazen cihaz çalışmıyor ses tam gelmediği için bende auxla bağlı sesi %50 yapınca çalıştırmıyor kendinihocam format atmadan önce de dp ile bağlıydı fakat ses veriyordu ama şimdi vermiyor
hocam onunla alakası yok direkt hoparlör seçeneğinde monitör yokOSD menüden mutelemiş olmayasın oradaki ses oranına bak ses 50 veya altıysa bazen cihaz çalışmıyor ses tam gelmediği için bende auxla bağlı sesi %50 yapınca çalıştırmıyor kendini
Hdmı İle Denemeni Öneririm Olmazsa Tekrar Sıfırdan Format Atıp Driver'ları İlk Windows Update İle Yapmanı Tavsiye Edeceğim .hocam format atmadan önce de dp ile bağlıydı fakat ses veriyordu ama şimdi vermiyor
Tamam işte yenilemen lazım bende de arada gidiyohocam onunla alakası yok direkt hoparlör seçeneğinde monitör yok