❌İndirim Bitti! PowerColor Radeon RX 9070 XT Reaper 16GB 31.638,60

38k 9x taksitle ya 2 ay önce nitro olan modeli aldım az daha bekleseymişim keşke gerçi bekle bekle nereye kadar ülke de ne olacağı belli olmuyor.
Eger 9 taksit vade farksız ise güzel ama biraz arkadaşın dedigi gibi 38k fazla olmuş h.o güzel kart nitro

Hayırlı olsun hocam 9 taksit çok iyi de 38K da 9070XT için çok fazla ya bilemedim.

Ben 3 taksit 31K ya Aorus elite aldım onda bile 31K çok mu verdim acaba dedim.
Hocam neden gigabayt aldınız akma sorunu var diye duymustum

Hocam neden gigabayt aldınız akma sorunu var diye duymustum
Vatanda zaten 3 seçenek vardı. Nitro+, Taichi ve Aorus. Nitro+ ı sevmiyorum zaten belediye dağıtıyor gibi herkes de var ayrıca piyasadaki en çok cw şikayeti olan model.

Taichi ve Aorus arasında da Aorus un tasarımı bana daha güzel geldi ve tabi ki 4 yıl garanti de cabası, 9070 XT serisinde Aorus dışında hiçbir kartın 4 yıl garantisi yok.

Termal jel alma olayı da biraz şans işi, gigabyte ilk serilerde biraz fazla abanmış kendi de itiraf etmişti ama üzerinden aylar geçti. Bu kaçıncı parti ürün kim bilir.

dalgamı geçiyorsun bariz sorunlu olan bir ürün var alıp niye türkiyedeki leş garanti servisleri ile ugraşayım düzeltilmeden alınmaz rev 2.0 isimli gelen ürünler sorunsuz alınır ama şuan asla alınmaz

Hayırlı olsun hocam 9 taksit çok iyi de 38K da 9070XT için çok fazla ya bilemedim.

Ben 3 taksit 31K ya Aorus elite aldım onda bile 31K çok mu verdim acaba dedim.
Sağolun hocam 4 aydır parça parça toplamaya çalışıyordum en son ekran kartı kalmıştı ne alsam diye düşünürken beklemekten sıkıldım ve yoruldum. Taksit avantajı olduğu için aldım hb den 5 mayıs da almışım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eger 9 taksit vade farksız ise güzel ama biraz arkadaşın dedigi gibi 38k fazla olmuş h.o güzel kart nitro
Şu anki piyasaya göre evet fazla olmuş ama çok bekledim bir de nitro istediğim modeller arasın da idi. Teşekkür ederim

Geri