NhympexS 80+ Bronze Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 627 Reaksiyon skoru 313 10 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar merhaba sadece ekran kartından geldiğini sandığım cool whine sesi psu danda gelmekte bu parçalarlamı alaklı yoksa benim elektriğim ilemi yoksa benmi şansızım psudaki cool whine parçalara zarar verirmi
Arkadaşlar merhaba sadece ekran kartından geldiğini sandığım cool whine sesi psu danda gelmekte bu parçalarlamı alaklı yoksa benim elektriğim ilemi yoksa benmi şansızım psudaki cool whine parçalara zarar verirmi
F fieryz 80+ Titanium Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 20,841 En İyi Cevap 29 Reaksiyon skoru 21,064 10 Ağustos 2020 #2 Parçalara zarar vermez ama ses seni rahatsız eder.
NhympexS 80+ Bronze Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 627 Reaksiyon skoru 313 10 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Fiery yazmış: Parçalara zarar vermez ama ses seni rahatsız eder. Devamı için tıklayın... rahatsız edicek düzeyde değil kapak kapalı iken çok az ve tiz duyuluyor Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 10 Ağustos 2020 Fiery yazmış: Parçalara zarar vermez ama ses seni rahatsız eder. Devamı için tıklayın... internetten videolar izledim o kadar kuvetli gelmiyor bende Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 10 Ağustos 2020 ikisndede c.w olması bana şans gibi gelmedi elektriğim ile alaklı şimdi garantiye yollasam gelse benle alakalı ise tekrar olucak
Fiery yazmış: Parçalara zarar vermez ama ses seni rahatsız eder. Devamı için tıklayın... rahatsız edicek düzeyde değil kapak kapalı iken çok az ve tiz duyuluyor Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 10 Ağustos 2020 Fiery yazmış: Parçalara zarar vermez ama ses seni rahatsız eder. Devamı için tıklayın... internetten videolar izledim o kadar kuvetli gelmiyor bende Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 10 Ağustos 2020 ikisndede c.w olması bana şans gibi gelmedi elektriğim ile alaklı şimdi garantiye yollasam gelse benle alakalı ise tekrar olucak