Vatandan alışveriş yaptım ancak siparişlerimde gözükmüyor

Alıntıyı görüntüle

Siteler böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ucube ergen dostum uzağa gider misin senlik bir olay yok
dolandırıcılar orijinal siteleri kopyala yapıştır sahte site yapıyorlar daha yeni hesap oluşturmadan sanki hesabınız varmış gibi bide oturum açmanızı sağlıyor umarım dolandırıcılık gibi bir olay yaşanmamıştır

dolandırıcılar orijinal siteleri kopyala yapıştır sahte site yapıyorlar daha yeni hesap oluşturmadan sanki hesabınız varmış gibi bide oturum açmanızı sağlıyor umarım dolandırıcılık gibi bir olay yaşanmamıştır
Evet dostum fakat site url si farklı oluyor.Bundan farklı değil gibi gözüküyor

Bakalım ya yarın belli olur vatanı arayınca ben pek zannetmiyorum dolandırıcılık oldugunu yarın güncellerim burayı

Bakalım ya yarın belli olur vatanı arayınca ben pek zannetmiyorum dolandırıcılık oldugunu yarın güncellerim burayı
Sistemde ya da sitede bir gecikme/problem olabilir, arada bir siteyi tekrar tekrar kontrol edin belki düşer sisteme içiniz rahatlar

Aradımda geldim zaten 7 den sonra destek sağlamıyolarmış internet işlemlerine
2 ihtimal var ödeme provizyona düşmüş olabilir ya da sisteme düşmemiş olabilir. Provizyonda ise hesabına geri yatar. Endişe edecek bir durum görünmüyor, sonuçta kontrol banka da paranı ya da ürünü alırsın, gördüğüm kadarıyla orj siteden alışveriş yapmışsın.

Vatanın uygulaması üzerinden siparişlerim kısmını ss atabilir misiniz
1753121283973.webp

kanka siparislarim odemelerim flaan kisminda gozukmuyosa sikinti olabilir
nasıl olabilir ki vatandan aldım sonuçta dekontta da vatan gözüküyo

Bunu yaşayan var mı arkadaşlar sistem aldım 20k ya ancak siparişlerimde gözükmüyor mesaj da gelmedi telefona veya maile parayı çekmiş karttan kontrol ettim bankayıda arayıp
18 lik sistemimi aldın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,004
Üyeler
183,201
Son üye
wolfkan
Geri