İlk aldığını yerle iletişime geçin. Ondan sonra gümrükle iletişime geçin. Gümrük işi karışıkAlıntıyı görüntüle
epomakerden klavye aldim 1hafta icinde turkiyeye geldi hala gumrukte nasil ulasabilirim istanbulda yasamiyorum
iletisime gectim hemde 2kere mail attim ikisindede uzgunolduklarini duzelteceklerini soylediler gumruk hangi gumruk bilmiyorumİlk aldığını yerle iletişime geçin. Ondan sonra gümrükle iletişime geçin. Gümrük işi karışık
Hangi gümrük olduğunu sor ve eğer böyle sürekli gelmezse bir yere başvurman gerekiriletisime gectim hemde 2kere mail attim ikisindede uzgunolduklarini duzelteceklerini soylediler gumruk hangi gumruk bilmiyorum
Resme baklılırsa 27 haziran da gümrükte bir hata ile karşılaşılmış. Bu hatanın nedeni yazmıyor. Sıkıntı burdan kaynaklı. Onların sizi arayıp bilgi vermesi veya satıcı sitenin vermesi lazım. Türkiyede yasal bir şirket bulundurması falan zorunluluğu geldi. Yönetmeliği tam bilmiyorum dilekçe falan verilmesi gerekiyor mu yoksa direk aranıyor mu bilmiyorum. Ama gümrük görevlilerin size bilgi vermesi lazımdı. Epostadan yazıp sorunu anlatabilirsiniziletisime gectim hemde 2kere mail attim ikisindede uzgunolduklarini duzelteceklerini soylediler gumruk hangi gumruk bilmiyorum
email attim bekliyorumHangi gümrük olduğunu sor ve eğer böyle sürekli gelmezse bir yere başvurman gerekir
biktim cidden yaepomakerdan alan herkesin böyle şu an bekliyoruz
bana hicbisekilde ulasilmadi klavyede ne hatasi cikabilir yani adamlar 1haftada buraya godnermisler haladaha bekliyor orda yakinda belli olurResme baklılırsa 27 haziran da gümrükte bir hata ile karşılaşılmış. Bu hatanın nedeni yazmıyor. Sıkıntı burdan kaynaklı. Onların sizi arayıp bilgi vermesi veya satıcı sitenin vermesi lazım. Türkiyede yasal bir şirket bulundurması falan zorunluluğu geldi. Yönetmeliği tam bilmiyorum dilekçe falan verilmesi gerekiyor mu yoksa direk aranıyor mu bilmiyorum. Ama gümrük görevlilerin size bilgi vermesi lazımdı. Epostadan yazıp sorunu anlatabilirsiniz
eğer tekrardan eline geçmezse yasal yollara başvurman gerekebiliremail attim bekliyorum
biktim cidden ya
bana hicbisekilde ulasilmadi klavyede ne hatasi cikabilir yani adamlar 1haftada buraya godnermisler haladaha bekliyor orda yakinda belli olur
25dolarlik klavye icin yasal yollara basvuracak seyemi geldik gercekteneğer tekrardan eline geçmezse yasal yollara başvurman gerekebilir
Ürün olarak değil. Artık yurtdışı satıcıların Türkiye de bayisi olmak zorunda. Bundan dolayı tr de bayisi yoksa gümrükten geçmemiş olabiliremail attim bekliyorum
biktim cidden ya
bana hicbisekilde ulasilmadi klavyede ne hatasi cikabilir yani adamlar 1haftada buraya godnermisler haladaha bekliyor orda yakinda belli olur