Kargom 25 gundur gumrukte

Farsty

80+
Reaksiyon skoru
3
1000043408.webp

epomakerden klavye aldim 1hafta icinde turkiyeye geldi hala gumrukte nasil ulasabilirim istanbulda yasamiyorum

İlk aldığını yerle iletişime geçin. Ondan sonra gümrükle iletişime geçin. Gümrük işi karışık
iletisime gectim hemde 2kere mail attim ikisindede uzgunolduklarini duzelteceklerini soylediler gumruk hangi gumruk bilmiyorum

iletisime gectim hemde 2kere mail attim ikisindede uzgunolduklarini duzelteceklerini soylediler gumruk hangi gumruk bilmiyorum
Resme baklılırsa 27 haziran da gümrükte bir hata ile karşılaşılmış. Bu hatanın nedeni yazmıyor. Sıkıntı burdan kaynaklı. Onların sizi arayıp bilgi vermesi veya satıcı sitenin vermesi lazım. Türkiyede yasal bir şirket bulundurması falan zorunluluğu geldi. Yönetmeliği tam bilmiyorum dilekçe falan verilmesi gerekiyor mu yoksa direk aranıyor mu bilmiyorum. Ama gümrük görevlilerin size bilgi vermesi lazımdı. Epostadan yazıp sorunu anlatabilirsiniz

Hangi gümrük olduğunu sor ve eğer böyle sürekli gelmezse bir yere başvurman gerekir
email attim bekliyorum
epomakerdan alan herkesin böyle şu an bekliyoruz
biktim cidden ya
Resme baklılırsa 27 haziran da gümrükte bir hata ile karşılaşılmış. Bu hatanın nedeni yazmıyor. Sıkıntı burdan kaynaklı. Onların sizi arayıp bilgi vermesi veya satıcı sitenin vermesi lazım. Türkiyede yasal bir şirket bulundurması falan zorunluluğu geldi. Yönetmeliği tam bilmiyorum dilekçe falan verilmesi gerekiyor mu yoksa direk aranıyor mu bilmiyorum. Ama gümrük görevlilerin size bilgi vermesi lazımdı. Epostadan yazıp sorunu anlatabilirsiniz
bana hicbisekilde ulasilmadi klavyede ne hatasi cikabilir yani adamlar 1haftada buraya godnermisler haladaha bekliyor orda yakinda belli olur

email attim bekliyorum

biktim cidden ya

bana hicbisekilde ulasilmadi klavyede ne hatasi cikabilir yani adamlar 1haftada buraya godnermisler haladaha bekliyor orda yakinda belli olur
eğer tekrardan eline geçmezse yasal yollara başvurman gerekebilir

email attim bekliyorum

biktim cidden ya

Ürün olarak değil. Artık yurtdışı satıcıların Türkiye de bayisi olmak zorunda. Bundan dolayı tr de bayisi yoksa gümrükten geçmemiş olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,008
Üyeler
189,370
Son üye
sadeceerenn
Geri