Neler Yeni

İtopya(Kandirildik)!!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Evet arkadaslar resimde gördüğünüz gibi bana sipariş numarası ve kendilerince gönderdikleri sipariş bilgileri olmasına rağmen
Siparişimi iptal edip benden habersiz para iadesi yaptılar.
Cuma günü sistemi aldim ve aldıktan sonra bana sipariş numarasının ve adres bilgilerimin vs. yazdigi mail geldi ama nedense sistemde siparişim gözükmüyor muş
Ve 3 günün sonunda sorunu cozucez dediler ve çözdükleri sorun benden habersiz para mi iade etmeleri madem bu supriz sistemi vermiyorsunuz neden benden para çekip bana sipariş numarası ve bilgilerimin olduğu maili atıyorsunuz?
Kesinlikle bu 450 sisteme inanmıyorum nedense 100 sistem artırıldı ama bizim ınstagramda kurmuş olduğumuz 25 kişilik mağdur olan arkadaşlardan birine de bu artırılmış 100 stoktan biri denk gelmedi gerçekten komik
Ve nasil oluyorsa firma gün icinde 350 den 450 ye sistem sayısını çıkarıyor ama bir 25 kişiye o sistem gelmiyor ve bizlere bizden habersiz paralar iade ediliyor
Bu firmadan ürün almayın aldırmayın
Evet ben belgeleride attim buna rağmen yalanlayacak yada beni banlayacak varsa buyursun bunuda açıklasın
Özellikle bizden istedikleri dekont ile paramizi iade ettiler demek ki o dekontlar bizim sorunumuzu çözmek değil paramızı iade etmekmis
Ben hakkımı helal etmiyorum banlayan varsada banlasın
ordan size yollamadıklarınıda bugun 30-40 neyse stok acıp sattılar 250 fazlasına ufak bi stok acıldı 5-6 civarı demek ki onlar bunlar yoksa sizi iptal etcene madem stok var size yollaması lazımdı. Bunun yerine bugun ufak stok acıp 5150 den sattı onları bence

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
belki de technopatçıların oyunlarıdır
Kardeşim sen ne diyorsun elimde fotograflar var benim gibi aynı magdurıyette 25 kişi var biraz duyarlı olun taraflı olmayın
bana sipariş numarası gonderlıyor ama benden habersız para iadesı yapılıyor aynen ben technopatcıyım sıstem aldım paramı cektıler sıparıs nosu vs hersey gonderıcez dedıler sonra benım technopatcı oldugumu anladılar paramı benden habersız ıade ettıler aynen aynen bu kadar kötü kalpli olmayın

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Tüm gün telefonda müşteri hizmetlerini bekliyor insanlar ve tam sıra gelecekken hattı kesiyolar. Yüzde 100 müşteri memnuniyeti bunun neresinde? İnsanlar ailelerine durumu açıklayamıyor. Bu kadar değersiz mi bu insanlar
yarım yamalak iş yapıyorlar düşünemiyorlar mı sitenin çökebilceğinin ya da başka bir şey olacağını bide müşteri memnuniyeti diye diyorlar 5 saat müşteri hizmetlerinde bekletiyorlar sonra hat düşüyo bunu yaşayan çok kişi var. itopya şube açıcağına müşteri memnuniyeti için bir şeyler yapsın

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
İtopya hakkında çok şikayet duyuyorum. Alsalar ya şuraya 3-4 çalışan daha. Sorunlar yarıya iner. Bu büyük firmalar hiç mi böyle durumlarda çözüm aramaya gitmez?

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
ordan size yollamadıklarınıda bugun 30-40 neyse stok acıp sattılar 250 fazlasına ufak bi stok acıldı 5-6 civarı demek ki onlar bunlar yoksa sizi iptal etcene madem stok var size yollaması lazımdı. Bunun yerine bugun ufak stok acıp 5150 den sattı onları bence
canım kardesım bak ben baslıgı acarken attıgım fotografları ve yazdıklarımı lutfen okuyup yazarmısın

Mehmet Anıl

80+ Silver

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İtopya hakkında çok şikayet duyuyorum. Alsalar ya şuraya 3-4 çalışan daha. Sorunlar yarıya iner. Bu büyük firmalar hiç mi böyle durumlarda çözüm aramaya gitmez?
Yok abi. Kesin türk halkını test ediyor bu adamlar.
Bu kadar kötü yorum var hala bizden alışveriş yapacaklarmı diye.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
yıllardır itopya böyle hatta bir ara 2.el parça satıyorlar diye haberler çıkmıştı

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
aga abdullah abi cidden forumda mesajlara daha fazla ağırlık vermesi lazım hiç bakmıyor etiketlere vs recep baltaş orda baya ilgi gösteriyor abdullah abi etiketlediğim hiçbir konuya bakmadı
Seninde 93844535 tane bildirimin olsa sende bakmazdın kanka:)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,343
Üyeler
161,987
Son üye
YouSuffer
Top Bottom