350 kişi bu sisteme kavuşmuş eyvallah ama 25 kişinin ücret kesildiği halde stok bitiminden çok daha önce alışverişi gerçekleştirip ücretin kesilmesi ve koca mesai günüyle beraber 3 gün hiçbi geri dönüş alınmaması mağduriyettir
para iadesi yapılmıs bana sorulmadan ben sistem istiyorumKanka sakin ol Abdullah abi İtopya ile anlaşma yaptığı için böyle konuları kapatıp ban atacak birisi değil sorunun çözülür merak etme.
belki de technopatçıların oyunlarıdırBi senaryo yazılmış herkes kendi çapında oynuyor
Tamam kanka sadece ban yemezsin dedim Abdullah abi konuyu gördüğü anda ilgilenir seninle sakin olpara iadesi yapılmıs bana sorulmadan ben sistem istiyorum
Banada aynı şekilde habersiz para iadesi yapıldı bende sistemi istiyorumpara iadesi yapılmıs bana sorulmadan ben sistem istiyorum
Yeni hesapla gelip bu döngüleri dile getirmekte güzel ciddenTüm gün telefonda müşteri hizmetlerini bekliyor insanlar ve tam sıra gelecekken hattı kesiyolar. Yüzde 100 müşteri memnuniyeti bunun neresinde? İnsanlar ailelerine durumu açıklayamıyor. Bu kadar değersiz mi bu insanlar