- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler almayı düşünüyorum sadece anlamıyorum bisiklet markaları sağlamlığı rahatlığı vs. Marka model önerisi bekliyorumHer şey kalori açığı değil kardeşim devam et. Koşu bandı tavsiye eden bile gördüm. Bisiklet gayet iyi. Kardiyovasküler faydalı kümülatif olarak kilo verme sürecini ve sağlığını etkiler. Gerçekler youtube'daki tr influencerları gibi 2000 kalori yakıyorsan 1500 al kilo verirsin şeklinde olmuyor. Durum böyle olsa olympia gidip kardiyo yapmazdı. Evinde bir şey yemeden yatardı enayi değilse.
Düzenli bisiklet hormon dengeni bile etkiler. Ya da başka kardiyolar. Göbeğini eritir evet. Ama bu soru seni yanlış yönlendirebilir. Eğer "göbeğim odaklı kilo vermek" istiyorum ise hayır göbeğini eritmez. Standart genetiğe sahip yetişkin bir erkeksen vücutta atılacak yağ kalmayınca göbeğe geçer. Oranın iyice düşmedikçe her zaman göbeğin olur. Soru "göbek yağımın yakım hızını etkileyen güçlü bir faktör olur mu ?" ise aslında bu da hayır. Kardiyo günlük yağ yakımının %10'u civarıdır. Belki daha da az. Çok büyük pay metabolizmadadır. Ama başta da dediğim gibi bisiklet bunu da etkileyeceği için dolaylı yoldan cevabı evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel rahat bir marka model bekliyorum o zaman. Çok pahalı olmazsa iyi olur borçlardan pek bir şey kalmıyorHocam o zaman bu şekilde devam et. Kalori açığı muhabbetlerine hakimsin zaten vermen gereken kalori açığının ne kadar olduğunu bile biliyorsun buna ek olarak sana söyleyebileceğim tek şey kafan estiğinde sürmek mentalitesi yerine daha düzenli bi bisiklet sürme mentalitesine geçebiliriz yani haftada 4-5 gibi mesela. Sürmediğin günler de beslenmene dikkat ettiğin sürece sıkıntı yok. Hareket şart hocam hem kalp sağlığı hem ciğer sağlığı hem ödem atma hem yağ yakma vs. vs.