14600kf aldım (8.3k) h.o/g.o?

newaziz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
İyi sabahlar.
Bu aralar Escape From Tarkov adlı oyuna sardım ve maalesef ki benim r5 5600 güçsüz kalıyor. 14600kf 9700x gücünde bir işlemci imiş.

14600KF güzel işlemcidir aktif olarak 1 yıldır kullanıyorum
Güle güle kullanın

İyi sabahlar.
Bu aralar Escape From Tarkov adlı oyuna sardım ve maalesef ki benim r5 5600 güçsüz kalıyor. 14600kf 9700x gücünde bir işlemci imiş.
Hocam am4 den am5 geçmek varken neden intel geçtiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İyi sabahlar.
Hocam öncelikle iyi günlerde kullanmanız dileği ile 14600kf gerçekten güçlü bir işlemci soğutmasıda epey zor alayım uzun uzun yıllar değiştirmeden kullanayım kafasına uyan bir işlemci aslında

Hocam öncelikle iyi günlerde kullanmanız dileği ile 14600kf gerçekten güçlü bir işlemci soğutmasıda epey zor alayım uzun uzun yıllar değiştirmeden kullanayım kafasına uyan bir işlemci aslında
Teşekkür ederim.
Phantom spirit var elimde soğutur herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam gayet tatmin eder
Sağolasın hocam.

İntel'in f/p konusunda güzel işlemcileri var. 14600kf de f/p bir işlemci. Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun. :) ultra7 265k gözüme kestirdim bende. Acaba pişman olurmuyum yoksa ileride çıkacak yeni serileri beklemeliyim kafam karışık şuanda

İntel'in f/p konusunda güzel işlemcileri var. 14600kf de f/p bir işlemci. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun. :) ultra7 265k gözüme kestirdim bende. Acaba pişman olurmuyum yoksa ileride çıkacak yeni serileri beklemeliyim kafam karışık şuanda
Teşekkür ederim. Eğer yeni bir sistem alacaksanız am5 veya intelin yeni işlemcilerini bekleyin derim. Ben F/P olarak iyi bir işlemci olsun diye tercih ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,364
Üyeler
183,418
Son üye
ererdo0
Geri