Çözüldü✓ Mini klavyede numpad?

KYLORIN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,130
Klavyemde numpad bölümü yok, yinede aktif ediliyormu ediliyorsa nasıl?

Ne klavyesi?

aktif etmekten kasıt transformer gibi içinden numpad çıkması falan mı?

eyw de blender kullanmya başlayacaktım kısayollar numpad ile aktif oluyor mecburi olarak diğer klavyeme geçmem gerek dimi
Kral klavyede num lock yoksa zaten yok. "Eyw" dedin de aşırı saçma bir konu, onu demek istedim

aktif etmekten kasıt transformer gibi içinden numpad çıkması falan mı?
yok numlock tuşuna basınca normal sayılara bassakta numpad gibi algılıyorya o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral klavyede num lock yoksa zaten yok. "Eyw" dedin de aşırı saçma bir konu, onu demek istedim
anladım zaten saçma olduğunu ben sadece emin olmak istedim eyw deme sebebimde uzatmamaktı

mümkün değil %60-80 vs klavyeler sadce oyun için ki similasyon oyunlarında bile ihtiyacınız oluyor diğer tuşlara. fps oyunları içinde diyebiliriz. eğer bi üreticiyseniz tam klavyeye illahaki ihtiyacınız var. fn tuşuyla delete vf tuşları vs basabilirsiniz anca obile pratik değil.

mümkün değil %60-80 vs klavyeler sadce oyun için ki similasyon oyunlarında bile ihtiyacınız oluyor diğer tuşlara. fps oyunları içinde diyebiliriz. eğer bi üreticiyseniz tam klavyeye illahaki ihtiyacınız var. fn tuşuyla delete vf tuşları vs basabilirsiniz anca obile pratik değil.
tam klavyem var zaten ben sadece main klavyem %60 olduğu için bilgi almak istedim teşekkürler

Geri