Zarafel
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 462
Yani zarar vermez sanırım bu derecelerNormal mi sıkıntı çıkmasın da
Yani zarar vermez sanırım bu derecelerNormal mi sıkıntı çıkmasın da
soğutucu al kısa sürede
Az önce 90 lar üstüne çıktı msi programından fan ayarlarını değiştirdim aklım çıktıYani zarar vermez sanırım bu dereceler
Ne zamandır yüksek sıcaklıklara çıkıyorPc bu ne alayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Az önce 90 lar üstüne çıktı msi programından fan ayarlarını değiştirdim aklım çıktı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O derecelere fc25 oynarken çıkıyor şuan boşta 53
Valla geçenlerde farkettim boşta 80 derecelere çıkıyordu termal sürdüm düştü ama oyunda yine 80 lere ulaşıyorNe zamandır yüksek sıcaklıklara çıkıyor
Stok fan yerine iyi bir soğutucu almalısınız. Sıvı soğutmaya da gerek yok o işlemci için. Yazdıklarınıza göre pc de virus falan yok. Virus olsa sadece işlemci ile kalmaz. Başta ekran kartınızın kullanımındaki artışla beraber tüm sistem kasma yapar. Yine de virüsün türüne göre değişir tabi. Kısaca sorununuz; işlemci stok fanınızın bu kavurucu yaz sıcaklarında yetersiz kalması.Valla geçenlerde farkettim boşta 80 derecelere çıkıyordu termal sürdüm düştü ama oyunda yine 80 lere ulaşıyor
Kasanızın içinden bit fotoğraf istemiştik zamanında da atmadınız yanlış montaj mı görmek içinValla geçenlerde farkettim boşta 80 derecelere çıkıyordu termal sürdüm düştü ama oyunda yine 80 lere ulaşıyor
Kasanızın içinden bit fotoğraf istemiştik zamanında da atmadınız yanlış montaj mı görmek için
kardeşim konudan bağımsız da bu değerleri nerden nasıl görüyoruz acaba ?Fc25 oynarken dereceleri çok yüksek sebebi ne olabilir 1 senelik pc
Hwinfo gibi uygulamalarla kolayca görürsünkardeşim konudan bağımsız da bu değerleri nerden nasıl görüyoruz acaba ?
core temp uygulamasındakardeşim konudan bağımsız da bu değerleri nerden nasıl görüyoruz acaba ?
Önerebileceğiniz var mı ?kule tipi soğutucu alırsan sorunun çözülecektir