Mavi Ekran Valorant Van9003 hatası alıyorum yardım

Tpm açmıştım işime yaramadı bahsedilen ayarları bulamadım biosta sonra cortladı böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Res tuşu yokki PC de
kasada nasıl reset yok butonu koymamışlar mı waddahell

Kırmızı ışık dramda hocam
dram se problem yok bence bios eski kalmis ddr5 ram train olaylari klasik tek ram deneyin hocam

sorun cozulur cozulmez bios guncellemeyi unutmayin

Kırmızı ışık dramda hocam
Tamam sorun yok pcyi kapat güç düğmesine basılı tutup sonra powerın butondan kapat içindeki elektriği güç tuşuna 10 saniye bas bırak bas bırak yaparak at 5 6 kere yapsan yeter ramleri tekrar tak pc ekranı vermese bile biosa gir expo + memory context restore aç sorunun memorynin yeniden train etmemesinden "bence"

dram se problem yok bence bios eski kalmis ddr5 ram train olaylari klasik tek ram deneyin hocam

sorun cozulur cozulmez bios guncellemeyi unutmayin
Şuan napayım PC kapatıp fanı söküp tek ram mi çalıştırayim

Şuan napayım PC kapatıp fanı söküp tek ram mi çalıştırayim
Son yazdığımı yap konuya cevap geldiğini görmek için arada f5 at forumun ana sayfasında ki tüm mesajlar yüklensin mesaj kaçırma

Tamam sorun yok pcyi kapat güç düğmesine basılı tutup sonra powerın butondan kapat içindeki elektriği güç tuşuna 10 saniye bas bırak bas bırak yaparak at 5 6 kere yapsan yeter ramleri tekrar tak pc ekranı vermese bile biosa gir expo + memory context restore aç sorunun memorynin yeniden train etmemesinden "bence"
Power Down Enabled'da acin hocam memory context ram ile bir ayar bunlar bazi anakartlarda ben adhil mavi ekran verdiriyor, ne olur ne olmaz hem bu iki ayari acinca jett hizinda boot ediyor, ddr4'ler gibi.

Son yazdığımı yap konuya cevap geldiğini görmek için arada f5 at forumun ana sayfasında ki tüm mesajlar yüklensin mesaj kaçırma
Hocam şimdi kapattım arkadanda kapattım güç tuşuna bastım başta 5 10 saniye ramlerin ışığı geldi sonra kulaklığa ışık geldi 10 defa bas çek yaptım ama hala klavyenin ışık yanıyor 😅🤣 arkadanda kapalı psu şimdi ne yapayım

Sistemin sorununu söylüyorum defaulta çektiği için anakart rami 6000in altına çekti ramde dedi ki abi ben 6000 çalışmaya ayarlıyım benimle oynama ben küstüm çalışmıyorum anakartta senin tribinle uğraşamam diyip kırmızı ışık verdi :D "bence"

Sistemin sorununu söylüyorum defaulta çektiği için anakart rami 6000in altına çekti ramde dedi ki abi ben 6000 çalışmaya ayarlıyım benimle oynama ben küstüm çalışmıyorum anakartta senin tribinle uğraşamam diyip kırmızı ışık verdi :D "bence"
Şimdi ne yapayım fanı söküp tek ram PC yi çalıştırayim mi

DDR5'i cok guzel ozetlmis

Geri