Mavi Ekran Valorant Van9003 hatası alıyorum yardım

Soyle hocam Power Down Enable ayari ile memory context bagli diye biliyorum ki bende Gigabyte A620M Gaming X anakartta oyle, auto da bile biraksam mavi ekran yiyorum ya ikiside devre disi olacak yada ikiside aktif yada ikisie auto yani ayni ayarda kalicaklar bu arkadasta da A620M oldugu icin garanti olsun istedim de Power Down Enable auto oldugu zaman aktif oluyor zaten ben hic zamaninda oyunlarda takilma ve donma yasamadim sanki bos bir ayar gibi me geldi ama yine de disabled bende malum benim bios biraz hardcore ayarlida.
Gigabytelarda Memory Context mavi ekran veriyor kronik sorunlu o marka o yüzden öyle Gigabyteda memory contextin kapatılması öneriliyor açmayın ki mavi ekran yemeyin diye

Dusuk guc modu olayi calismayan bellek modullerini dusuk guc moduna aliyor zaten 32GB ram var ve 16 GB kullaniyorsan diger 16GB dusuk guc modunda oyun oynarken oyunun calistigi modulu dusuk guc moduna almiyor sonucta yada benim anakart cok garip :D

Gigabytelarda Memory Context mavi ekran veriyor kronik sorunlu o marka o yüzden öyle Gigabyteda memory contextin kapatılması öneriliyor açmayın ki mavi ekran yemeyin diye
Ne yapayım

Valla ya onu kesfedene kadar kafayi yedim zamaninda

Profili Expo 1 yaptım başka hocam nerelere gireyim
Alt F yap Memory Context Restore yaz onu aç sonra yine Alt F yap Secure Boot yaz onu UEFI yap sistem uefi ise sorun olmayacaktır sana en başta attığım cevabı okuyup dediklerimi yapsan ve default bios atmasan sorunları çözmüştük bile :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dusuk guc modu olayi calismayan bellek modullerini dusuk guc moduna aliyor zaten 32GB ram var ve 16 GB kullaniyorsan diger 16GB dusuk guc modunda oyun oynarken oyunun calistigi modulu dusuk guc moduna almiyor sonucta yada benim anakart cok garip :D
İşte bazı belleklerde bu sorun yaratıyor patlıyorsun o yüzden ben kapalı kullanacağım

Alt F yap Memory Context Restore yaz onu aç sonra yine Alt F yap Secure Boot yaz onu UEFI yap sistem uefi ise sorun olmayacaktır sana en başta attığım cevabı okuyup dediklerimi yapsan ve default bios atmasan sorunları çözmüştük bile :D

İşte bazı belleklerde bu sorun yaratıyor patlıyorsun o yüzden ben kapalı kullanacağım
Hayda ekran dondu yav memory cpntext restore enabled yapınca

Böyle kaldı ekran napcam

Ekler

• 17533082882581358506963980970349.webp
    17533082882581358506963980970349.webp
    870.7 KB · Hit: 9
Gigabyte arama kismi bozuk donuyor, tustan kapatip acman gerek :D

Haydaa sende de mi

La zaten 1 tane var
Onu degil hocam ayari gidip kategorilerden elle mi buldu yoksa direk arama butonu ile mi buldu diye sordum

Gigabyte arama kismi bozuk donuyor, tustan kapatip acman gerek :D

Onu degil hocam ayari gidip kategorilerden elle mi buldu yoksa direk arama butonu ile mi buldu diye sordum
BUNU NİYE ŞİMDİ DİYON

BUNU NİYE ŞİMDİ DİYON
Hocam dedim ya Asus sandim basta o yuzden arama ile bulun dedim :D pc'yi tustan kapatip acinca sorun yok biosa girsin tekrar

Daha sonra Advanced Mode kismina gir oradan bana goruntu atar misin hocam adim adim ayari buldurup aktif ettireyim

Geri