Asus ROG Chariot X Core Oyuncu Koltuğu alınır mı?

alfekan

80+
Reaksiyon skoru
7
Alan kişilerin söylediğine göre malzeme kalitesi iyi. Başka önerisi olan var mı? Sizce bu fiyatı vermek yerine başka bir ürüne bakmam daha mı mantıklı olur? Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
Malzeme kalitesi iyi diye Asus koltuk almak mi? Titanyum falan galiba uzaya cikilacak, malzeme kalitesi iyi ne demek ya, ortalama bir kolutugunda malzeme kalitesi iyi. He ortlama bir oyuncu koltuguda o fiyatlarda ise onu bilemem ama Ikea Markus oneririm yillardir kullaniyorum ama keske deri olani almasaydim yazin yani suan kavuruyor ama rahat ve MALZEME KALITESI cok iyi.

Alt tarafı bir koltuk nasıl fiyat farkına değecek ekstra rahatlık sağlayabilir ki bence o fiyatı verdikleri için kendilerini avutmaya çalışıyorlar

Alt tarafı bir koltuk nasıl fiyat farkına değecek ekstra rahatlık sağlayabilir ki bence o fiyatı verdikleri için kendilerini avutmaya çalışıyorlar
Hocam saatlerce bilgisayar başında oturabildiğim için belli süre sonra ağrı başlayabiliyor. Yanlış anlaşılmış olabilir ben marka övücülüğü yapmak istemedim. Niyetim verdiğim fiyata değecek, senelerce götürecek, her şeyden en önemlisi vücutta rahatsızlık meydana getirmeyecek ürün bulabilmek. Bunun hakkında bilgiler alabilmek için de sizlere sormak istedim. İnternette ürüne dair yorumlar gördüm. Birkaç yorum dışında ürün hakkındaki yorumlar genelde olumlu yönde. Farklı algılanabilecek yorum yaptıysam kusura bakmayın lütfen.

Son düzenleme:
Alan kişilerin söylediğine göre malzeme kalitesi iyi. Başka önerisi olan var mı? Sizce bu fiyatı vermek yerine başka bir ürüne bakmam daha mı mantıklı olur? Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
10 bine çok daha rahat oyuncu koltukları var.
Buna bu fiyat verilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,764
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri