RDR2 çok abartılıyor

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
562
yani oyuna yeni başladım ve oyunda epey ilerledim.tamam 4-4 lük bir oyun aksini iddaa edemem.sahneler,senaryo,aksiyon 10 numara.ama öyle dünyanın 1 numarası,üstüne oyun yok tarzı durumlar söz konusu değil. steamde belirtildiği gibi 175 kez ayın ödülü gibi falan filan. bi tarafını şişirmişler resmen oyunun.psikolojik baskı kurmuşlar oyuncu üzerinde.yani şimdi bir fan olarak assasins creed ile karşılaştırıyorum.tarz olarak fark yok.orada suikastçi olarak görevler alıp yapıyorsun, burada kovboy.yani rpg diye adlandırıyorsunuz sanırım bu tür oyunları. yani benim gibi oyun dünyası açısından ağzının tadını bilenler için söylecek olursam; bu dalda aynı tarz oyunlarda grafik,senaryo,müzik,sahne akış vs. açısından sıralamaya koyacak olsam: 1. AC valhalla, 2. witcher3, 3.TLOU2,4.ac oddesey, 5.rdr2 geliir.yani wticher3 oynayanlar bilir bambaşka bi dünya.yaratıklar, hayaletler, vampirler daha doğrusu masal dünyasındaki doğa üstü güçler. yani rdr 2 ye kat be kat basar.ama ac vaşhalla daha bambaşka.oda witcher3 e her yönden basar.valhallanın grafikler viking müzikleri dlcleri (özellikle duridlerin gazabı) efsane oyun olmuş.verdiğim sıralamada oddesey ile rdr2 nin sılamaları tartışılabilir belki ama açık dünya tadı bakımından özellikle ac oddesey daha üstün gibi rdr2 ye.tlou2 mi rdr2 mi derseniz tlou2 derim ben.tabii karşılatırmaya katılabilcek bir sürü oyun var.özellikle tomb raider serisi.sonrasında tomb raider tarzında indiana jones vs. akar gider konu.ama rdr tarzında oyunlar arasında karşılaştırma yapacak olursak vallhala hepsini ezer geçer.

tlou>bence ben bir türlü sevemedim oyunu yaşayamadım ne hikayeye ne açık dünyaya ne de online
sadece grafiği iyi olan normal bir oyun ha seveni vardır konuşamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta alan wake 2 sistemiyle vs 2ye katlar öyle söyleyeyim

bende öyle düşünüyorum ama bitiren arkadaşlar oyunun hikaesinin %50sinden sonra güzelleştiğini belirtiyor.

yani oyuna yeni başladım ve oyunda epey ilerledim.tamam 4-4 lük bir oyun aksini iddaa edemem.sahneler,senaryo,aksiyon 10 numara.ama öyle dünyanın 1 numarası, steamde belirtildiği gibi 175 kez ayın ödülü gibi falan filan. bi tarafını şişirmişler resmen oyunun.psikolojik baskı kurmuşlar oyuncu üzerinde.yani şimdi bir fan olarak assasins creed ile karşılaştırıyorum.tarz olarak fark yok.orada suikastçi olarak görevler alıp yapıyorsun, burada kovboy.yani rpg diye adlandırıyorsunuz sanırım bu tür oyunları. yani benim gibi oyun dünyası açısından ağzının tadını bilenler için söylecek olursam; bu dalda aynı tarz oyunlarda grafik,senaryo,müzik,sahne akış vs. açısından sıralamaya koyacak olsam: 1. AC valhalla, 2. witcher3, 3.TLOU2,4.ac oddesey, 5.rdr2 geliir.yani wticher3 oynayanlar bilir bambaşka bi dünya.yaratıklar, hayaletler, vampirler daha doğrusu masal dünyasındaki doğa üstü güçler. yani rdr 2 ye kat be kat basar.ama ac vaşhalla daha bambaşka.oda witcher3 e her yönden basar.valhallanın grafikler viking müzikleri dlcleri (özellikle duridlerin gazabı) efsane oyun olmuş.verdiğim sıralamada oddesey ile rdr2 nin sılamaları tartışılabilir belki ama açık dünya tadı bakımından özellikle ac oddesey daha üstün gibi rdr2 ye.tlou2 mi rdr2 mi derseniz tlou2 derim ben.tabii karşılatırmaya katılabilcek bir sürü oyun var.özellikle tomb raider serisi.sonrasında tomb raider tarzında indiana jones vs. akar gider konu.ama rdr tarzında oyunlar arasında karşılaştırma yapacak olursak vallhala hepsini ezer geçer.
kanka sana ciddi hak verioyrum geçen nasıl olsa indirimde diye aldım 652 tl ye la kurdum oyunu oynuyorum gram zevkli değil sıkıcı sadece at sür sahne gelsin yine at sür yine sahne grafikleri öyle yüceltecek bir kalitede değil 1080p en maks grafiklerde oynadım sonra direkt iade ettim 55. dakika da

RDR 2'yi gecebilecek tek bir oyun vardir oda RDR 3'tur. AC mi kaldi en son ezio uclemesini oynamistim cocukken, Witcherda turu bakimindan herkeslik mesela ben hic oynamadim ve b*k gibi oyun bana gore. TLOU yeni basladim 1'den sonra 2'ye gecicem ama RDR varya o RDR, 8 kere bastan basladim hep skildim baslari cok yavas, kendine cekemedi derken 9.da inat ettim sonra 1 hafta oyundan cikamaz oldum her gun oynuyordum delilercesine. bu arada ben 48TL'ye almistim online halini gerci, online kismina hic girmedim bitirince sildim. RDR 2 bellir bir yerden sonra arap ati gibi aciliyor.

hatta ve hatta ps3te oynadığım oyundan rdr2den daha fazla keyif aldım

aynı ekil cyberpunkda abartılmış bir oyun onuda sadece cinsellikiçin kullanıyorlar

bende öyle düşünüyorum ama bitiren arkadaşlar oyunun hikaesinin %50sinden sonra güzelleştiğini belirtiyor.
kanka aşırı yavaş oyun ben oraya kadar oynayana kadar ohoooo dert hikayeli oyunlara tapman lazım oynamak için

kanka aşırı yavaş oyun ben oraya kadar oynayana kadar ohoooo dert hikayeli oyunlara tapman lazım oynamak için
oyun %40a kadar zaten yavaş hikayede keyif vermiyor hareketlerini kısıtlıyor onu yapamazsın önce bunu yapman gerek bunu yap sonra bunu alabilirsin TLOU Evrendeki şu ana kadar ki en iyi oyun serisidir hatta size şöyle söyleyeyim 3 4 ay önce tlo2 yi oynadım beni o kadar etkiledi ki övdüğüm alan wakede rdrde Bf1de benim için artık ilgi çekici değil

Oyun ACT 5 den sonra açılıyor. Oraya kadar felan harbiden aşşırı yavaşş. Bence rdr yi chill ve rastgele oynamak lazım. Yeri geldiğinde atı sağa çekip geyik avlayacaksın. Yardım isteyenlere el atıcan. Dağın tepesine çıkıp aşağıyı, suyu seyredicen. 20 saat gameplay varsa bunu x2 x3 yapacak şekilde oynamak lazım. Onun içinde temiz bir kafa, zaman sıkıntısı olmaması gerekiyor. Ben 2-3 ayda sündüre sündüre bitirmek için bitirdim.

birazcık sabredip hikayeyi dizi gibi görüp içine gömülmeye çalışmak gerekiyor. RDR2 çok güzel bi oyundur benim gözümde 10/9 alır görevlerde oyuncuya hiçbir serbestlik sunulmaması ve çocuk gibi pusacağın yeri bile göstermesi istediğin mermiyi bile seçmek için 10 kere değişiklik yapman gerekmesi yüzünden eleştirebilirim ama sabredip oynarsan özellikle act 1 sıkıcı geliyor ama akışına kapıldın mı birdaha ve birdaha oynayasın geliyor. Yine de zevkler ve renkler elbette herkes beğenmeyebilir ama ben şahsen oyunu bitirene kadar abartıldığı kadar değilmiş diyordum, oyunu bitirdikten sonra 3 kez daha bitirdim. Demem o ki biraz dizi film izler gibi hikayeye kapılmanız gerekiyor ve sabretmeniz gerekiyor.

Oyun ACT 5 den sonra açılıyor. Oraya kadar felan harbiden aşşırı yavaşş. Bence rdr yi chill ve rastgele oynamak lazım. Yeri geldiğinde atı sağa çekip geyik avlayacaksın. Yardım isteyenlere el atıcan. Dağın tepesine çıkıp aşağıyı, suyu seyredicen. 20 saat gameplay varsa bunu x2 x3 yapacak şekilde oynamak lazım. Onun içinde temiz bir kafa, zaman sıkıntısı olmaması gerekiyor. Ben 2-3 ayda sündüre sündüre bitirmek için bitirdim.
benlik bir oyun tarzı değil ya aşırı sıkıcı bir ara tombrider oynadım birader oda benzer oradaki gizemleri çözene kadar daha çıksam orada çözsem gizem falan hazine bulurdum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,216
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri