❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Ben baktığımda 31 e geliyordu kasama sığma riski olduğu için Taichi aldım.
Ben geçen indirimde steel legend aldım, daha üst seviye bir kart olsun diye bu indirimde aorus aldım 31 küsüre geldi. Şimdi 33 küsür olmuş dikkat edin alırken yani

Hocam anakart ve işlemci önerebilir misin? 10K bütçem var B650M-R 3750TL, R5 7500F 5600TL'ye geliyor ayrı ayrı alınca indirimle. Ramlerim 6400Mhz, ekran kartım Palit RTX 5070. Yine ucuz 3-4 bin TL'ye kasa ve 1TB SSD önerisi alabilirim.
R5 7500f gayet f/p güçlü bir işlemci hocam. Anakart olarak msı pro b650m serileri iyidir.

Önereceğiniz SSD ya da beyaz ram kiti var mı? Çok aşırı indirim olmuyor gibi onlarda normal fiyatları biraz şişik gibi

Amd'nin işlemci konusunda öne geçtiği bir gerçek. Yine de 5070'e sahip bir sistem bana yeter diye düşünüyorum.
38kya amdli ddr5 ve 5070 sahip bir sistem gelir mi ki ?
Zaten bu bilgisayarı ben oyun oynamak için kullanacağım. Vatanda bana amdli sistem öneriniz olur mu ?
Bütçeye göre hareket etmek en mantıklısı hocam. Sizi üzmez sanırım sadece anakart giriş seviyesi uzun yıllar götürmez güncelleme yapmanız gerekir.

Bütçeye göre hareket etmek en mantıklısı hocam. Sizi üzmez sanırım sadece anakart giriş seviyesi uzun yıllar götürmez güncelleme yapmanız gerekir.
Hocam ben bunu alıyorum o halde ?
38kya 5070sistem bulmak beni fazla heyecanlandırdı.

Sistem topluyorum 7500f + 9060xt + b650m-r anakart aldım.
Kasa ve ssd önerebilecek var mı yapıştırayım vatandan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,344
Üyeler
183,268
Son üye
cihatcc
Geri