hocam 106kya 5070ti mı aldınız?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
değiştirdim kral akvaryum kasa tercih ettim
hocam 106kya 5070ti mı aldınız?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
değiştirdim kral akvaryum kasa tercih ettim
hayır 88 khocam 106kya 5070ti mı aldınız?
Hiç hazır sistem almadım ama kasaların içine girildiğinde kasayla gelen fan adetleri yazıyor orda ve ondan fazla fanla yollayacaklarını sanmıyorum hocam. Görseller temsili diyolar sonuçta. Tek fanlı kasa seçildiğinde ceplerinden 3 ekstra fan takacaklarına olasılık vermiyorum.hocam fanlarla gelir ekstra fan sekmesi olması kasanınkileri tercih etmeyip özel fan almak isteyenler için
elbette ben bir de kasa fanı seçmek için bir kategori olur diye umut ediyordumHiç hazır sistem toplamadım ama kasaların içine girdiğinde kasayla gelen fan adetleri yazıyor orda ve ondan fazla fanla yollayacaklarını sanmıyorum hocam. Görseller temsili diyolar sonuçta. Tek fanlı kasa seçildiğinde ceplerinden 3 ekstra fan takacaklarına olasılık vermiyorum.
Çoğu sitede bu detay yok zaten. Hatta M.ATX kasaya ATX anakart özelleştirmesi bile koyabiliyolar. Siparişin henüz kargoya verilmediyse 3 tane fan seç ve sipariş ver, not olarak da bunların sisteme eklenmesini istiyorum de. Ya da en kötü kendin 3 fan alırsın geldiğinde sen monte edersin.elbette ben bir de kasa fanı seçmek için bir kategori olur diye umut ediyordum
müşteri hizmetleri olmaz dedi takamyız dedi ben kendim alıcam 6 adet fan 3 kenara 3 alta olmak üzere ancak takmak hakkında bir bilgim yok var mı bir videosu felanSiparişin henüz kargoya verilmediyse 3 tane fan seç ve sipariş ver, not olarak da bunların sisteme eklenmesini istiyorum de. Ya da en kötü kendin 3 fan alırsın geldiğinde sen monte edersin.
Herşeyin videosu var, youtube da "fan montajı" ya da "cpu fan installation" arat çıkar bi sürü video. Ya da 0 fanla gelen bi kasanın sistem toplama videolarından birini açarsın onun fan montaj kısmına ilerletirsin videoyu.müşteri hizmetleri olmaz dedi takamyız dedi ben kendim alıcam 6 adet fan 3 kenara 3 alta olmak üzere ancak takmak hakkında bir bilgim yok var mı bir videosu felan
evet bende yeni gördüm saçmalık ziyadesi resmen tek fan ile göndermeleri hocam aynı fandan 3lü set alın isterseniz çok bir şey tutacağını sanmıyorum montajıda kolay fanlarınHiç hazır sistem almadım ama kasaların içine girildiğinde kasayla gelen fan adetleri yazıyor orda ve ondan fazla fanla yollayacaklarını sanmıyorum hocam. Görseller temsili diyolar sonuçta. Tek fanlı kasa seçildiğinde ceplerinden 3 ekstra fan takacaklarına olasılık vermiyorum.
var mı hocam önerdiğiniz bir model yada marka ben bunu almayı düşünüyorum ama uyumlu mu? yada kolaymı acaba montajıevet bende yeni gördüm saçmalık ziyadesi resmen tek fan ile göndermeleri hocam aynı fandan 3lü set alın isterseniz çok bir şey tutacağını sanmıyorum montajıda kolay fanların
Pahalı.var mı hocam önerdiğiniz bir model yada marka ben bunu almayı düşünüyorum ama uyumlu mu? yada kolaymı acaba montajı
![]()
Lian Li UNI FAN REVERSE SL-INFINITY WIRELESS 3x120mm Siyah Kasa Fanı (G99.12RSLIN1W3B.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
görüntü güzel olsun istiyorum
hocam hiç gerek yok bu kadar para vermeye bu arada reverse fan almak baya mantıklı iyi düşünmüşsünüz havaya içeri çeksin düz alırsanız ve düz montaj yaparsanız dışarı atar egzoz gibivar mı hocam önerdiğiniz bir model yada marka ben bunu almayı düşünüyorum ama uyumlu mu? yada kolaymı acaba montajı
![]()
Lian Li UNI FAN REVERSE SL-INFINITY WIRELESS 3x120mm Siyah Kasa Fanı (G99.12RSLIN1W3B.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben infinity mirrorlu fan sevmiyorum, disko gibi oluyor kasa. ARGB sadece fanlarda olunca daha güzel minimalistik geliyor, zevk meselesi tabi.görüntü güzel olsun istiyorum