Easycepten yedek ikinci telefon önerisi (iphone şart)

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,874
iphone 7-8 düşünüyorum alo demelik yanımda gezdirmelik iphone şart arkadaşlar başka model tavsiye etmeyin lütfen iphone 7-8 önerir misiniz bütçe en fazla 10K

sahibindene ilanlara falan bakıcam en fazla kanki
O zaman 8 yeter ama iphone x falan da alabilirsin o fiyatlara face idsi bozuk biraz daha zorlarsan xs falan bulursun belki 2. Elde onları alsan daha iyi olur çok bi fark olmaz ama sana kalmış bir de yenilenmiş yerine 2. El daha iyi olabiliyor aldığın kişi de iyi biriyse

O zaman 8 yeter ama iphone x falan da alabilirsin o fiyatlara face idsi bozuk biraz daha zorlarsan xs falan bulursun belki 2. Elde onları alsan daha iyi olur çok bi fark olmaz ama sana kalmış bir de yenilenmiş yerine 2. El daha iyi olabiliyor aldığın kişi de iyi biriyse
k.kartı veya kredi ile alacağım hocam nakit almak istemiyorum

k.kartı veya kredi ile alacağım hocam nakit almak istemiyorum
Anladım hocam o zaman alabilirsiniz muhtemelen 8 alırsınız yenilenmiş telefonlarda o fiyata iphone x olması için 64 gb almanız lazım o da yetmez belki size
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu da alabilirsiniz 128gb xr ama kozmetik durumu iyi yani nasıl olur bilmiyorum

yenilenmiş telefon alma

benim arkadaşım telefoncuda iphone 11 11k civarı aldı taksit ile aldı sizin orda telefoncu yok mu?

Geri