lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,874
iphone 7-8 düşünüyorum alo demelik yanımda gezdirmelik iphone şart arkadaşlar başka model tavsiye etmeyin lütfen iphone 7-8 önerir misiniz bütçe en fazla 10K
sahibindene ilanlara falan bakıcam en fazla kankiAlo demekten kastının ne olduğuna bağlı iphone 4 ile de alo diyebilirsin
O zaman 8 yeter ama iphone x falan da alabilirsin o fiyatlara face idsi bozuk biraz daha zorlarsan xs falan bulursun belki 2. Elde onları alsan daha iyi olur çok bi fark olmaz ama sana kalmış bir de yenilenmiş yerine 2. El daha iyi olabiliyor aldığın kişi de iyi biriysesahibindene ilanlara falan bakıcam en fazla kanki
k.kartı veya kredi ile alacağım hocam nakit almak istemiyorumO zaman 8 yeter ama iphone x falan da alabilirsin o fiyatlara face idsi bozuk biraz daha zorlarsan xs falan bulursun belki 2. Elde onları alsan daha iyi olur çok bi fark olmaz ama sana kalmış bir de yenilenmiş yerine 2. El daha iyi olabiliyor aldığın kişi de iyi biriyse
Anladım hocam o zaman alabilirsiniz muhtemelen 8 alırsınız yenilenmiş telefonlarda o fiyata iphone x olması için 64 gb almanız lazım o da yetmez belki sizek.kartı veya kredi ile alacağım hocam nakit almak istemiyorum
Kankağ bak benim ayfonum vayyAlo demekten kastının ne olduğuna bağlı iphone 4 ile de alo diyebilirsin
bütçe buna yetiyor kankiyenilenmiş telefon alma
iponeeeeKankağ bak benim ayfonum vayy
2.el albütçe buna yetiyor kanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iponeeee
var ama güvenmiyorumbenim arkadaşım telefoncuda iphone 11 11k civarı aldı taksit ile aldı sizin orda telefoncu yok mu?