Minecraft oynarken kasıyor

yusufkay

80+
Reaksiyon skoru
35
i5 2400 gt 730 4gb 8 gb ram var youtubede 100 fps alırken ben oynarken 20 fps veriyor

Sürümler fps farkı yaratabilir optimizasyon modlarıda optifine yerine embedium deneyebilirsin

Sürümler fps farkı yaratabilir optimizasyon modlarıda optifine yerine embedium deneyebilirsin
ben bunları bilmiyorum ilk defa indirdim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yine aynı ekran kartı kullanımı 20 işlemci 100

Son düzenleme:
normalde fps yazan kısımda ogl yazıyor sorun bu olabilir mi

ben bunları bilmiyorum ilk defa indirdim zaten

yine aynı ekran kartı kullanımı 20 işlemci 100
MC İşlemci oyunu. FPS Artsın istiyorsan Sodium kur. Optifine'dan daha iyi.

i5 2400 gt 730 4gb 8 gb ram var youtubede 100 fps alırken ben oynarken 20 fps veriyor
Dost acı söyler maalesef bilgisayarın güçsüz günümüz için ama minecrafti açabileceğini düşünüyorum.
Ayarları ayarladın mı
İzlediğin video eski video olabilir yada eski sürümler
Bilgisayarın performansını kısan bir şey var mı kontrol et

ayarları düşürmeyi deniyebilirsin chunk ları yüksekte oynuyorsan 16 ya falan çek mobların çok oldugu yerlerde çok kasabilir
(koyun farmı inek farmı vb gibi yerlerde)

ayarları düşürmeyi deniyebilirsin chunk ları yüksekte oynuyorsan 16 ya falan çek mobların çok oldugu yerlerde çok kasabilir
(koyun farmı inek farmı vb gibi yerlerde)
zaten haftaya kadar ekran kartı değişecem tlauncherden oynuyorum kuzenimde telefondan googleden indirmiş onunla oynayabilir miyim yoksa oynayamaz mıyım

zaten haftaya kadar ekran kartı değişecem tlauncherden oynuyorum kuzenimde telefondan googleden indirmiş onunla oynayabilir miyim yoksa oynayamaz mıyım
o işlemci daha yüksek ekran kasrı kaldırmaz boşuna yükseltme darboğaz olur yine benzer performansi alırsın. kuzenin ile beraber oynamak için bedrock edition kurman lazım pcye, onun içinde w10 veya w11 olması olasım bilgisayarinin

o işlemci daha yüksek ekran kasrı kaldırmaz boşuna yükseltme darboğaz olur yine benzer performansi alırsın. kuzenin ile beraber oynamak için bedrock edition kurman lazım pcye, onun içinde w10 veya w11 olması olasım bilgisayarinin
pc w10 ne kadar darboğaz olsada yine yüksek verir şuanki ekran kartı düşük işlemciye göre ama yeni takacağım darboğaz yapar ama yinede bu gt 730 dan çok çok fps farkı yaratır

pc w10 ne kadar darboğaz olsada yine yüksek verir şuanki ekran kartı düşük işlemciye göre ama yeni takacağım darboğaz yapar ama yinede bu gt 730 dan çok çok fps farkı yaratır
bende hd 6870 1gb vardı bozuldu onunla gta 5 te en düşük 70 en yüksek 90 fps alıyordum

Geri