🔥İndirim QCY H2 Pro Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 599 TL

Birkaç ay önce 900 liraya hepsiburadadan aldım,iyi kulaklık.

Birkaç ay önce 900 liraya hepsiburadadan aldım,iyi kulaklık.
nasıl performansı ses kalitesi bassları , kaç saat gidiyor sarjı?
gözüm bundaydı baseuscu eleman hic birine bakma dedi 1250lik ürün 1kya düsüyor dedi hala bekliyoz

Bende var hic memnun degilim. Disariya hayvansal bir ses veriyor. Kulaklari asiri terletiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: cios
Bu Fiyata Bunu Alıyordum Kaçırdım Ya :peeposad::PeepoLeave:

Bu Fiyata Bunu Alıyordum Kaçırdım Ya :peeposad::PeepoLeave:

O nasıl oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende var hic memnun degilim. Disariya hayvansal bir ses veriyor. Kulaklari asiri terletiyor.
700 bandında daha iysi var mı

nasıl performansı ses kalitesi bassları , kaç saat gidiyor sarjı?
gözüm bundaydı baseuscu eleman hic birine bakma dedi 1250lik ürün 1kya düsüyor dedi hala bekliyoz
Aktif olarak kullanıyorum konforu baya iyi ayarlarsanız kulağınızı kaplıyor yüzde 60 üzeri sesi dışarı verir ama yüzde 60 a kadar kulağınızı kapatırsa vermez ben öyle anladım mikrofon kalitesi konusunda biriyle konuşurken sorduğumda kötü demedi hala(alalı bir kaç ay oldu) ama en en sevdiğim özelliği ise bu kulaklık şarj canavarı aldığımdan beri 1 kez şarja koydum sanırım gecikme için diceksen de adamlar oyun modu koymuş açtığın takdirde 300 msden 70 e falan düşüyor galiba baya fark var ama ben oyun değilde video müzik için filan kullanıyorum

eksilerine gelirsek Kutu içinden Jack çıkmıyor ayrı Alman lazım bide bunun padleri deri eğer sıcak bir ortamdaysan 1 saatten sonra kulağı terletiyor
Umarım yardımcı olmuşumdur

Son düzenleme:
O nasıl oluyor

700 bandında daha iysi var mı

Aktif olarak kullanıyorum konforu baya iyi ayarlarsanız kulağınızı kaplıyor yüzde 60 üzeri sesi dışarı verir ama yüzde 60 a kadar kulağınızı kapatırsa vermez ben öyle anladım mikrofon kalitesi konusunda biriyle konuşurken sorduğumda kötü demedi hala(alalı bir kaç ay oldu) ama en en sevdiğim özelliği ise bu kulaklık şarj canavarı aldığımdan beri 1 kez şarja koydum sanırım gecikme için diceksen de adamlar oyun modu koymuş açtığın takdirde 300 msden 70 e falan düşüyor galiba baya fark var ama ben oyun değilde video müzik için filan kullanıyorum

eksilerine gelirsek Kutu içinden Jack çıkmıyor ayrı Alman lazım bide bunun padleri deri eğer sıcak bir ortamdaysan 1 saatten sonra kulağı terletiyor
Umarım yardımcı olmuşumdur
sagol hocam,terletme işi cözülemiyor sanırım dışarısı zaten 40 derece . Ses kalitesi ve bassları düzgün olursa yeter ortalam 60-70 saat miş bu kulaklıkların sarjı

JBL Tune 570BT denedim arkadaşta sesini beğenmiştim

şimbi bunların arasındayım havit biraz daha önde gibi bakalım birini alacaz

350 tl ye aldım 3-4 ay önce pc de evde kullanmalık uygun fiyatlı kulaklık oyunda oynadım sesi güzel veriyor windows 10 da iki ayrı aygıt olarak bağlanıyordu ama 11 de o sorun yok ve aynı anda hem telefon hem pc bağlanabiliyor o özellikte güzel ama dışarı kullanımında çok başarılı olacağını sanmıyorum biraz büyük

Geri