Sistemde ciddi fps düşüşü

w00w

80+
Reaksiyon skoru
63
Arkadaşlar bilgisayarımda normalde minecraftta 1500-2000 fps arası alıyordum şimdi 400 belki 500. Squadda 80 100 arası alıyordum şimdi 30 40, Bilgisayarı yazın başında çok açmadım 1 2 hafta sonra açtığımda böyle oldu herşeyi güncelledim format attım ama hala aynı.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Özellikle CS2'de 300-400 arası alırken şuan 120 ila 180 arası gidip geliyor. Ne yapacağım bilmiyorum.

7500F, 4060, CL30 6000mHz 2x16

Arkadaşlar bilgisayarımda normalde minecraftta 1500-2000 fps arası alıyordum şimdi 400 belki 500. Squadda 80 100 arası alıyordum şimdi 30 40, Bilgisayarı yazın başında çok açmadım 1 2 hafta sonra açtığımda böyle oldu herşeyi güncelledim format attım ama hala aynı.
Önce donanım birleşenlerini yazıyorsun sonra en son ne zaman temizlik yapıp format attığını yazıyorsun çözüm veriyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Özellikle CS2'de 300-400 arası alırken şuan 120 ila 180 arası gidip geliyor. Ne yapacağım bilmiyorum.

7500F, 4060, CL30 6000mHz 2x16
Sende aynı şekilde

Önce donanım birleşenlerini yazıyorsun sonra en son ne zaman temizlik yapıp format attığını yazıyorsun çözüm veriyoruz

Sende aynı şekilde
Sistem alınalı 6 ay anca oldu

Termal macun değiştin mi? Format attın mı? Güncellemeleri aldın mı?
6 ay geçti sadece. Termal macunu bu kadar kısa sürede yenilemem gerekiyor mu? Format atmadım çünkü tonla fotoğraf video depoluyorum. Windows güncellemeleri ve ekran kartı güncellemeleri tam.

6 ay geçti sadece. Termal macunu bu kadar kısa sürede yenilemem gerekiyor mu? Format atmadım çünkü tonla fotoğraf video depoluyorum. Windows güncellemeleri ve ekran kartı güncellemeleri tam.
Termal macun en kısa 3 en uzun 12 ayda 1 yenilenmelidir aynı şey format içinde geçerli eğer stability sorunu varsa ay ay format atıp sistemi temizlemek iyi olur birde debloat yaparsan tadından yenmez

laptop olduğu için bi ton sebepten dolayı olabilir, hwmonitor indirip oyun açıkken işlemci kac watt cekiyor, kac derece ve kac ghz calisiyor kontrol edip ss at
laptopu nerden buldun 5600h dememiş ki

Diskte ne kadar yer var ?

1 - 2 Hafta sonra açınca ne yaptın ? Windows güncellemesi & Driver Güncellemesi ?

Geri