PlayStation oyun önerisi

Alp11

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamlar, 750 TL bütçem var oynadığım oyunlar dışında ne önerirsiniz hikayeli oyunlar önceliğimdir.

Ekler

• 1000026035.webp
    1000026035.webp
    1.5 MB · Hit: 39
  • 1000026036.webp
    1000026036.webp
    1.1 MB · Hit: 35
Uncharted 4 +dlc ve alan wake 2
Uncharted 4 ü 100₺ye alıp ps5 e yükselt direkt ps5 sürümü alma

Exclusive oyunlar dışında tırt

Selamlar, 750 TL bütçem var oynadığım oyunlar dışında ne önerirsiniz hikayeli oyunlar önceliğimdir.
750 tl ye Exclusive oyun bi tık zor bulursun ps plus kütüphanesine bak orda güzel Exclusive oyunlar varsa bence ps plus üyeliği al

Üyeliğim var hocam
souls seversen demon souls olabilir star wars jedi survivor ve jedi fallen order olabilir spiderman remastred ve miles morales olabilir ama miles biraz kısa tatmin olurmusun bilemem ve şuan aktif satış fiyatlarına bakamıyorum ama bu oyunlar hemen hemen bu bandttahada jedi survivor indirimde bence kap ilk oyununu seve seve oynamıştım ve survivorada kötü demiyolardı

souls seversen demon souls olabilir star wars jedi survivor ve jedi fallen order olabilir spiderman remastred ve miles morales olabilir ama miles biraz kısa tatmin olurmusun bilemem ve şuan aktif satış fiyatlarına bakamıyorum ama bu oyunlar hemen hemen bu bandttahada jedi survivor indirimde bence kap ilk oyununu seve seve oynamıştım ve survivorada kötü demiyolardı
Demon souls ve star wars jedi plus'da varmış hocam Miles moralesi'de almışım daha öncelerde ama hiç birini oynamadım tavsiyeler için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama yinede oyun almak istiyorum 250 daha ekleyip gran turismo alacağım sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,295
Üyeler
186,868
Son üye
metinahmet111
Geri