Geçen cuma indirimlerde Rx 9060 XT 16 gb aldım hala kargoya vermediler müşteri hizmetini aradım 2-3 iş günü içinde kargolanır dedilerde ben 3 gün sonra evde olmicam o indirimlerde bir şey alan arkadaşlar sizin ürün kargolandı mı?
mağazadan teslim alınıp alınamayacağını sorun bence kendiniz en yakın mağazaya gidip alın olabiliyorsaGeçen cuma indirimlerde Rx 9060 XT 16 gb aldım hala kargoya vermediler müşteri hizmetini aradım 2-3 iş günü içinde kargolanır dedilerde ben 3 gün sonra evde olmicam o indirimlerde bir şey alan arkadaşlar sizin ürün kargolandı mı?
Alıntıyı görüntüle
Sordum ama sipariş faturalandırıldığı için (ki bu hemen oluyo zaten) yapamicaklarını kargoyu beklememi söyledilermağazadan teslim alınıp alınamayacağını sorun bence kendiniz en yakın mağazaya gidip alın olabiliyorsa
Fatura kesildiyse kargolanır.Geçen cuma indirimlerde Rx 9060 XT 16 gb aldım hala kargoya vermediler müşteri hizmetini aradım 2-3 iş günü içinde kargolanır dedilerde ben 3 gün sonra evde olmicam o indirimlerde bir şey alan arkadaşlar sizin ürün kargolandı mı?
Alıntıyı görüntüle
Kargoya hangi gün verildi ekran kartın? Benimki hala kargoya verilmedi yaBende aynı şekilde cuma günü aldım ürünü bugün kargo geldi 9060 xt aldım hatta bende şuan taktım kullanıyorum
hocam cuma günü almıştım işte öğlene doğru ya cuma akşamı yada cumartesi sabahı verdiler kargoya.Kargoya hangi gün verildi ekran kartın? Benimki hala kargoya verilmedi ya
Ekran kartı (12.30) ve anakart(18.13) aldımGeçen cuma indirimlerde Rx 9060 XT 16 gb aldım hala kargoya vermediler müşteri hizmetini aradım 2-3 iş günü içinde kargolanır dedilerde ben 3 gün sonra evde olmicam o indirimlerde bir şey alan arkadaşlar sizin ürün kargolandı mı?
Alıntıyı görüntüle
furmark testini atar mısın yapıp karşılaştıralım benimki daha elime ulaşmadı bugün gelcek gibiHangi ekran kartını aldınız hocam
Ben bundan aldım hotspot 79-80i görebiliyor bu kartlarda normal midir acaba bilginiz var mı?XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING WHITE OC 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING WHITE OC 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
araya hafta sonu girmiş normal daha kargoya verilmemesi komşuya bıraktırınGeçen cuma indirimlerde Rx 9060 XT 16 gb aldım hala kargoya vermediler müşteri hizmetini aradım 2-3 iş günü içinde kargolanır dedilerde ben 3 gün sonra evde olmicam o indirimlerde bir şey alan arkadaşlar sizin ürün kargolandı mı?
Alıntıyı görüntüle