Vatan aldığım ürünü kargolamıyor

Zaaveets

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
44
Geçen cuma indirimlerde Rx 9060 XT 16 gb aldım hala kargoya vermediler müşteri hizmetini aradım 2-3 iş günü içinde kargolanır dedilerde ben 3 gün sonra evde olmicam o indirimlerde bir şey alan arkadaşlar sizin ürün kargolandı mı?
Screenshot_2.webp

Geçen cuma indirimlerde Rx 9060 XT 16 gb aldım hala kargoya vermediler müşteri hizmetini aradım 2-3 iş günü içinde kargolanır dedilerde ben 3 gün sonra evde olmicam o indirimlerde bir şey alan arkadaşlar sizin ürün kargolandı mı?
Alıntıyı görüntüle
mağazadan teslim alınıp alınamayacağını sorun bence kendiniz en yakın mağazaya gidip alın olabiliyorsa

mağazadan teslim alınıp alınamayacağını sorun bence kendiniz en yakın mağazaya gidip alın olabiliyorsa
Sordum ama sipariş faturalandırıldığı için (ki bu hemen oluyo zaten) yapamicaklarını kargoyu beklememi söylediler :(

Ekran kartımı vatan bilgisayarın sitesinden almıştım ve benimkini de 3 - 4 günde anca kargoya vermişlerdi. Yoğunluk falan filan diyip geçiştiriyorlar zaten aradığında bugün yarın verilir diyip kapatıyor müşteri temsilcisi. Beklemekten başka çaren yok maalesef. Yaşadığın yerde ki yerel mağazadan ürünü teslim alabiliyorsan teslim almayı seç ve gidip al. Bende fatura kesilmesine rağmen 2 gün daha beklettiler.

Bende aynı şekilde cuma günü aldım ürünü bugün kargo geldi 9060 xt aldım hatta bende şuan taktım kullanıyorum

Kargoya hangi gün verildi ekran kartın? Benimki hala kargoya verilmedi ya
hocam cuma günü almıştım işte öğlene doğru ya cuma akşamı yada cumartesi sabahı verdiler kargoya.
Bende arayıp sormuştum hatta mağazadan alım yapabilir miyim diye yok demişlerdi

Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı (12.30) ve anakart(18.13) aldım
Ekran kartı geldi anakart daha kargolanmadı

Hangi ekran kartını aldınız hocam
Ben bundan aldım hotspot 79-80i görebiliyor bu kartlarda normal midir acaba bilginiz var mı?
furmark testini atar mısın yapıp karşılaştıralım benimki daha elime ulaşmadı bugün gelcek gibi

Alıntıyı görüntüle
araya hafta sonu girmiş normal daha kargoya verilmemesi komşuya bıraktırın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri